Tuğba, erkek arkadaşı tarafından boğularak öldürüldü!

Denizli’de üniversite öğrencisi genç kız, cinnet getiren erkek arkadaşı tarafından boğularak öldürüldü. Cinayetin ardından kaldıkları aparttan kaçan zanlı erkek arkadaş, olayın ortaya çıkmasının ardından emniyete giderek olayı itiraf etti.

Tuğba, erkek arkadaşı tarafından boğularak öldürüldü!
Tuğba, erkek arkadaşı tarafından boğularak öldürüldü!
GİRİŞ 11.11.2020 16:57 GÜNCELLEME 11.11.2020 16:57
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Olay, Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Eray H., kız arkadaşı olduğu öğrenilen üniversite öğrencisi Tuğba Tokbaş’ın (22) kaldığı aparta gitti. Eray H., ile Tokbaş arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

 

 

Tartışmanın ardından bir anlık cinnet getiren Eray H., Pamukkale üniversitesi Resim İş Öğretmenliği bölümünde okuduğu öğrenilen Tuğba Tokbaş’ı boğarak öldürdü. Cinayet zanlısı erkek arkadaşın aparttan hızlıca çıkması ve daireden gelen sesler üzerine çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, daireye girdikleri sırada genç kadının hareketsiz halde buldu. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri Tokbaş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. 

 

 

EMNİYETE GİDEREK İTİRAF ETTİ

Olay yerinde hayatını kaybettiği belirtilen genç kadının cansız bedeni Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Olayın ortaya çıkmasının ardından cinayet zanlısı erkek arkadaş, İl Emniyet Müdürlüğüne giderek cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. Eray H.’nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

YORUMLAR 16
  • orhan38 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne utanma kaldi ne din ne iman..Evlilik dışı zina birliktelikleri yapiyorlar beraberce ayni evi paylasiyorlar,ohh..Allahin emriymis gunahmis harammis zinaymis kimsenin umurunda degil..Yeni turkiyede din egitimi filan da zaten yok..Seytan mekik dokuyor..Bu kizin ailesi de oglanin ailesi de bu durumlari biliyor ses cikarmiyor..Nasil bir namus anlayisiysa..Zinakar faizci kumarbaz toplum olduk..
    Cevapla
  • Maalesef 3 yıl önce Şikayet Et
    Erkek kadın farketmez evlilik dışı geçici ilişkilerin sonu maalesef böyle bitiyor. Duygusal insanlarız sevgililer birbirlerini karı koca gibi görüyor kıskanıyor sahipleniyor ayrılmak isteyince yada başka sebeplerke kıskançlıkla bu tarz ölümler yaşanıyor. Yazık çok yazık
    Cevapla
  • Fazıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef arkadaşı olmamak ayıp gibi lanse ediliyor. Halbuki okumaya gidiyorsun. arkadaşlık nedir ailen seni oku diye üniversiteye gönderdi. Erkek yada kız arkadaş nedir. Gençler heryon den zehirleniyor yetkili ve sorumlu olanlar nerede . sosyal medya tv ler hep aşk meşk aldatma çıplaklık öldürme yayını yaparken kim dur diyecek bunlara
    Cevapla
  • T d 3 yıl önce Şikayet Et
    Erkek arkadaş ne demek
    Cevapla
  • Dunya 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya kiz arkadas??
    Cevapla
  • Caner 3 yıl önce Şikayet Et
    Üniversite öğrencileri ilim bilim yuvası üniversiteler de yetişen mezun olan kız erkek çocuklarımız örnek doğru çalışkan dürüst fedakâr üretken çevreci duyarlı insancıl ahlaklı yapılarıyla topluma örnek yol gösterici lider konumunda olmalarını hissetirmeleri bizlerinde gencligimizle gurur duymamiz i hissedeceğiniz ama yazık olmuş ilim öfkeye musade etmez gençler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı: ‘Köylerde nüfus kalmadı’