Tarım ve Orman Bakanlığından "çürük elma" videosuna inceleme

Tarım ve Orman Bakanlığı, bazı sosyal medya hesaplarında çürük elmaların toplanıp meyve suyu yapılacağına dair iddiaların yer aldığı bir görüntünün paylaşılması üzerine konuyla ilgili inceleme başlattı.

GİRİŞ 13.11.2020 10:36 GÜNCELLEME 13.11.2020 10:36
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, halk sağlığını tehlikeye atacak hiçbir uygulamaya bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kesinlikle müsade edilmeyeceği belirtilerek, şu ifadeye yer verildi:

 

 

"Bazı sosyal medya hesaplarında çürük elmaların toplanıp meyve suyu yapılacağına dair iddiaların yer aldığı bir görüntünün paylaşılması üzerine ekiplerimiz konuyla ilgili derhal inceleme başlatmıştır. Gıda ile ilgili her türlü şikayeti Alo 174 Gıda Hattı ya da 0501 174 0 174 numaralı WhatsApp İhbar Hattı'na yönlendirebilirsiniz."

YORUMLAR 10
  • efe 3 yıl önce Şikayet Et
    meyvelerin biraz çürümeye başlaması ile suyunun daha iyi çıktığını duymuştum. bence çok büyük bir skandal değil
    Cevapla
  • mardini 3 yıl önce Şikayet Et
    salçalar meyvesuları vb genelde satılamayan çürümeye yüz tutmuş olanlar ayrılır. bu hep öyledir. lakin bunlar küflenmişlerideğerlendirmek istiyorlar bu olmaz....
    Cevapla
  • özkonyali 3 yıl önce Şikayet Et
    toplumun çok büyük bir kısmı zaten işini doğru düzgün yapmıyor. kimse bilmiyor görmüyor diye hile ile iş yapan işini yapmayan işveren işçi devlet çalışanı bir sürü insan var.bu insanlar uzaydan gelmiyor içimizden çıkıyor. Allah ıslah etsin diyelim.
    Cevapla
  • ismailka 3 yıl önce Şikayet Et
    E zaten hep böyleydi ki meysu derler bu tarz meyvelere. Elmacı müşterim vardı soğuk hava deposu, yere düşen 3. kalite kimsenin yemeyeceği elmaları meysuluk ayırıp çok ucuz fiyata satarlardı. Bunlarla meyve suyu yapılırdı.
    Cevapla
  • Enes 3 yıl önce Şikayet Et
    bilmeyen var mıydı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çapkanlar suç örgütünün lüks yaşamı ortaya çıktı
Doktor X depremi! Sağlık Bakanlığı inceleme başlattı - Gazete manşetleri