Kocaeli’de kahreden olay! 13 yaşında kalp krizinden öldü

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir spor okulunda futbol eğitimi alan 13 yaşındaki Emirhan Genç, antrenman sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Genç’in yere yığıldığı anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

GİRİŞ 14.11.2020 21:01 GÜNCELLEME 14.11.2020 21:04
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Olay Kocaeli’nin Gebze ilçesi Gaziler Mahallesinde bulunan bir spor okulunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, spor okulunda futbol eğitimi alan 13 yaşındaki Emirhan Genç isimli bir çocuk, antrenman sonunda soyunma odasına giderek rahatsızlandı. Genç’in bir anda yere yığılmasının ardından, antrenörler, yerde yatan çocuğu görünce durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. Spor okulunun personelleri tarafından ilk müdahalesi yapılan genç olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kalp krizi sonucunda vefat eden genç, dün Çayırova Şekerpınar Mezarlığına defnedildi.

FENALAŞTIĞI ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Öte yandan 13 yaşındaki çocuğun fenalaştığı anlar spor okulunun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, Emirhan Genç’in yalpalayarak yürüdüğü, duvarlara çarptığı ve bir anda yere yığıldığı görülüyor. Videonun devamında ise spor okulu personelleri yere yığılan çocuğun yardımına koşuyor.

13 yaşındaki Emirhan Genç kalp krizinden hayatını kaybetti

13 yaşındaki Emirhan Genç kalp krizinden hayatını kaybetti

13 yaşındaki Emirhan Genç kalp krizinden hayatını kaybetti

13 yaşındaki Emirhan Genç kalp krizinden hayatını kaybetti

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 51
  • kerim 3 yıl önce Şikayet Et
    içecek endüstrisi üstünü kapatsa da bu ölümlerin sebebinin cola ve eneri içecekleri olduğunu bilenler biliyor. Kafein kardiatoniktir. Nişasta bazlı şeker toksiktir. Birileri para kazanacak diye bilmeyenler ölmesin.
    Cevapla
  • a.d 3 yıl önce Şikayet Et
    Genç yavruya Allah (C.C.) rahmet eylesin. Yalnız o cenaze namazına katılan 1 kişide virüs varsa tüm cemaat corona olmuştur. Bu kadar insan boşuna uğraşıyor boşuna çalışıyor. O şekilde namaz kılınmasına izin veren imam dahil herkes suçludur....
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Sağlıksız trans yağlarla dolu Cipsler, enerji içecekleri vb. Nesillerimizi gıda ile zehirliyorlar. Yoksa bu yaşta kalp krizimi olur.? Gıda konusunda katı olunmalı, aksine Denetimler bile az
    Cevapla
  • Vedat 3 yıl önce Şikayet Et
    Enerji içecekleri ve doğal olmayan gıdalar bu tip olayları ne yazık ki arttırıyor. ALLAH ailesine sabırlar versin , genç kardeşimize de rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Bumin 3 yıl önce Şikayet Et
    herhangi bir spor dali ile ugrasilmaya baslanilmadan once , cocuklar mutlaka doktor kontrolunden gecirilmeli bu resmi olarak yapilmali oyle hadi sporla ugras diye gonderilmemeli bu devlet kontrolunde mutlaka olmalidir, bu cocugun kalple ile ilgili bir sorunu oldugu acik , Allah rahmet eylesin , yazik , cok uzuldum ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akaryakıta çifte indirim geliyor! EPDK'dan yeni karar
Bu nasıl kibir! Hamit Altıntop'un tepki çeken sözleri!