'Yanan evini maskesiz izledi, ceza yedi' iddialarına yalanlama!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 5 katlı apartmanın en üst katında yangın çıktı. Evinin yandığını öğrenince olay yerine gelen Fadıl T.'ye maske ve mesafe kuralına uymadığı için 900 lira para cezası kesildiği iddiaları yalanlandı.

'Yanan evini maskesiz izledi, ceza yedi' iddialarına yalanlama!
'Yanan evini maskesiz izledi, ceza yedi' iddialarına yalanlama!
GİRİŞ 15.11.2020 20:20 GÜNCELLEME 15.11.2020 20:57
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, evi yanan kişiye maske takmadığı gerekçesiyle ceza yazıldığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı duyuruldu.

İnegöl Kaymakamlığından konu ile ilgili yapılan açıklamada, dün Hamidiye Mahallesi'ndeki bir evde çıkan yangın sonrası ikamet sahibine sosyal mesafeye uymadığı ve maske takmadığı için idari işlem uygulandığı iddiasıyla haberler yapıldığı anımsatıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İkamet sahibi F.T'nin, olay yerinde panik yaşadığı anda maskesiz olması ve sosyal mesafe kuralına riayet etmemesinden dolayı görevlilerimizce idari işlem uygulandığına ilişkin yerel ve ulusal basında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bahse konu şahsa herhangi bir idari işlem uygulanmamıştır."

YORUMLAR 18
  • k¹e⁴l⁵e³ş 3 yıl önce Şikayet Et
    devlet bu haberi araştırıp doğru olmadığını isbat etmeli ve bu haberi yapana gereken cezasını vermeli bu haber halkı kandırmak ve devlete düşman etmek peşindeler.
    Cevapla
  • ......... 3 yıl önce Şikayet Et
    Suyun altından samanmi yürütüyorlar,saman altından sumu yurutuyorlar
    Cevapla
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tarz haberleri yazipta ispatlamayana basacaksin cezayi bu yalan haber yapanlar iyice zivanadan cikti.Yasa yoksa acilen cikarilmasi gerekiyor varsada caydirici olmasi icin cezayi artirilmasi gerekiyor.Bu tarz yalan haberler insan psikolojini bozdugu gibi ekonomik olarakta insanlara zarar veriyor
    Cevapla
  • Aga 3 yıl önce Şikayet Et
    Peki yerel yada ulusal bu yalan haberleri yapanlara niye ceza yok?
    Cevapla
  • Murat ERKEN 3 yıl önce Şikayet Et
    Milletin işi gücü algı.Devleti, onun kolluk kuvvetlerini kötülemek, karalamak için yeter ki bir fırsat doğsun araştırmadan soruşturmadan balıklama atlayanlar var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso
Fırtına'ya derbide Samsunspor çelmesi!