Korkunç cinayet! Baldızına laf atıp, boğazını kestiler

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 35 yaşındaki Fırat Kölemen, korkunç bir cinayete kurban gitti. Bir site önünde meydana gelen korkunç olayda Fırat Kölemen ile baldızına laf atan 2 ile arasında çıkan tartışma bıçakla kavgaya dönüştü. Şahıslardan Batuhan D., bıçakla 2 çocuk babası Fırat Kölemen'i boğazından, baldızı Vade B.'yi ise ayağından bıçakladı. Kölemen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Korkunç cinayet! Baldızına laf atıp, boğazını kestiler
Korkunç cinayet! Baldızına laf atıp, boğazını kestiler
GİRİŞ 16.11.2020 19:29 GÜNCELLEME 16.11.2020 19:29
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gerçekleşen kavgada, baldızına laf atanlarla tartışan Fırat Kölemen, boğazından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay geçen cumartesi günü, Ege Mahallesi Saklıkent Sitesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fırat Kölemen (35),çalıştığı iş yerinden izin alarak baldızı Vade B. ile Saklıkent Sitesi önünde buluştu. Bu sırada yanlarına gelen Adem A. ve Batuhan D., Vade B.'ye laf attıkları iddiasıyla, Kölemen ile tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü.

BOĞAZINDAN BIÇAKLAYIP, KAÇTI

Batuhan D., yanında taşıdığı bıçakla Fırat Kölemen'i boğazından, Vade B.'yi ise ayağından bıçaklayıp olay yerinden kaçtı. İki çocuk babası Kölemen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

PİLAV DAĞI ETEKLERİNDE YAKALANDILAR

Bıçaklı saldırganlar olay yerinden yaya olarak Pilav Dağı'na kaçtı. Bölgeyi abluka altına alan Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri olaydan kısa bir süre sonra 2 şüpheliyi Pilav Dağı'nda kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Cinayeti işledikleri öne sürülen 2 şüpheli sorgularının tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan cinayet şüphelileri Adem A. ve Batuhan D., 6 saat süren mahkemenin ardından tutuklanarak Söke Cezaevi'ne gönderildi.

Bıçaklı saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen Batuhan D.'nin mahkemeye verdiği ifadede, "Hasbelkader bıçağı savurdum; öldürmek için vurmadım" dediği öğrenildi.

YORUMLAR 12
  • yilmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Atesli silah kesici delici bulunduran cezası ağırlaştırılması Lazim . birden fazla suc kaydi var kuralara uymuyor ve güvenlik küvetlere mukavemet gösteriyor kanunlar deyismeli
    Cevapla
  • haso 3 yıl önce Şikayet Et
    hasbel kader bicagi savurdun simdide hasbel kader yat kodeste
    Cevapla
  • Bülent 3 yıl önce Şikayet Et
    İdam
    Cevapla
  • 43 HALİL 07 3 yıl önce Şikayet Et
    uzerinde bicak silah taşıma cezasını ikiye katlamalı, niye tasiniyor zaten yaralamak veya öldurmek için..
    Cevapla
  • m11 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle kişileri ömür boyu hapsedeceksin ki bir daha çıkamayacak hapisten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik