Türkiye Kristal Küre Ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Kristal Küre Ödülleri sahiplerini buldu. Adayların belirlenmesinin ardından oy verme işleminin başladığı Kristal Küre Ödülleri’nde Kanal7 Medya Grubu'ndan önemli isimler adaylar arasında yer almıştı.

Türkiye Kristal Küre Ödülleri sahiplerini buldu
Türkiye Kristal Küre Ödülleri sahiplerini buldu
GİRİŞ 18.01.2021 13:05 GÜNCELLEME 18.01.2021 13:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ülkemizde prestijli ödüller arasında yer alan Türkiye Kristal Küre Ödülleri için için www.kristalkureodulleri.com adresinden adaylara oy verildi. Kanal7 Medya Grubu adına "En iyi haber spikeri" dalında Tümer Doğru ödüle layık görüldü.

 

KRİSTAL KÜRE ÖDÜLLERİ

Kristal Küre Ödülleri, medya, basın ve iş dünyasının yoğun katılımlarıyla gerçekleştirilen tematik bir organizasyondur. Geceye iş dünyası, medya ve basın camiasının önde gelen isimleri katılım sağlayacak.

 

Bu yıl 2020'nin enlerinin ödüllendirileceği bu törende, yıl içerisinde en çok konuşulan e-ticaret ve siber güvenlik konularıyla ilgili lider firmaların temsilcileri tarafından sunumlar yapılacak.

KANAL7'DEN ÖNEMLİ İSİMLER YER ALDI

Türkiye Kristal Küre Ödülleri sahiplerini buluyor. Adayların belirlenmesinin ardından oy verme işleminin başladığı Kristal Küre Ödülleri’nde Kanal7 Medya Grubu adına "En iyi haber spikeri" dalında Tümer Doğru, "Yılın en iyi radyo spikeri" dalında Umut Öztürk, "En iyi gezi programı" dalında Tarihte yürüyen adam (Ahmet Anapalı) ve Dünyayı geziyorum (Özlem Tunca) yer aldı.

KANAL7 ADINA TÜMER DOĞRU'YA ÖDÜL

Kanal7 Medya Grubu adına "En iyi haber spikeri" dalında Tümer Doğru ödüle layık görüldü.

YORUMLAR 3
  • Zeynep 3 yıl önce Şikayet Et
    Tümer'deki ses Amerika'da bir kişide daha var ancak onun işi bu değil, tamamen tesadüfen keşfedilmiş birisi, Youtubede izlemiştim. Tümer'in sesi kulağa hoş geliyor.
    Cevapla
  • ebabil kuşu 3 yıl önce Şikayet Et
    şaka gibi :)) koymuşlar oraya 3 tane aday 2 si sag biri sol medya , sonra yilin spikeri :)) .. kendin çal kendin oyna ...
    Cevapla
  • AYŞE 3 yıl önce Şikayet Et
    Trt de hergün mini etekli hanımlar sunuyor bu erkeklerin spikerlik yapmasını istiyoruz bu nadıl inançlı ülke bunu denetleyen yok mu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor