Esenyurt'ta feci kaza; sokakta oynayan 4 yaşındaki çocuk taksinin altında kaldı

Esenyurt'ta, 4 yaşındaki Abdullah Karataş sokakta oynarken, taksinin altında kaldı. Küçük çocuk ağır yaralanırken, kaza anı kameralara yansıdı.

Esenyurt'ta feci kaza; sokakta oynayan 4 yaşındaki çocuk taksinin altında kaldı
Esenyurt'ta feci kaza; sokakta oynayan 4 yaşındaki çocuk taksinin altında kaldı
GİRİŞ 18.11.2020 15:38 GÜNCELLEME 18.11.2020 15:38
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kaza, bugün öğle saatlerinde Örnek Mahallesi 1552’nci Sokak’ta meydana geldi. Sürücüsünün kimliği açıklanmayan 34 THC 03 plakalı taksi, evlerinin önünde oynayan Abdullah Karataş’a çarparak altına aldı. Küçük çocuk ağır yaralandı. Kardeşinin yaralandığını gören 10 yaşındaki ağabeyi korku dolu anlar yaşadı. Annesi koşarak oğlunun yanına geldi. Anne yaralı çocuğunu kucağına alarak bir başka araçla onu özel bir hastaneye götürdü. Güvenlik kamerası ile saniye saniye kaydedilen kaza ile ilgili polis taksi şoförünü gözaltına alırken soruşturmaya başlandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • Ö¹k⁴k⁵e³ş 3 yıl önce Şikayet Et
    Trafikete cocuklar ve yayalar hep öncelikli hakli. Almanyada böyle ögreniyoruz. Ara sokakta kac ile gitmis te böyle bir manzara cikmis ortaya, hiz limiti 30 olmasi gerek, Söför haksiz, ne olursa olsun. Burada Taksi Söförünü kayiranlara, sizin cocugunuz böyle Taksi altinda kalasaydi cinayet cikarirdiniz o an.
    Cevapla
  • Samsunlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu 4 yaşında çocuğun ne işi var sokakta?
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Huhu abisiyle çıkmış abisiyle
    Cevapla
  • Yakup Mil 3 yıl önce Şikayet Et
    Esenyurt'ta her sokakta çocuklar kontrolsüz bir şekilde dışarıda. Anne ve babalarının umurunda bile değil. Böyle ailelerin elinden çocukların alınması lazım.
    Cevapla
  • 67li 3 yıl önce Şikayet Et
    esenyurtta 2 yaşından sonra çocuklar sokakta bende esenyurtta yaşıyorum sabah evden çıkar çocuklar alşam 22.00 da girer malesef böyle sorumsuz aileler bu bölgede çokca rastlanır.biraz çocuklarımıza sahip çıkalım
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    elbet taksicide kusurlu ama,ya çocuğun ailesi ,kaç gündür havalar soğuk ve yağmurlu,bu havada 4 yaşında çocuğun sokakta,üstelik yol ortasında işi ne.bazıları salıyor çocukları sokağa sabahtan gece karanlığına kadar,ellerinede yağ sürülmüş yarım ekmek.böyle ççocuk bakılır mı.
    Cevapla
  • Yıldırım 3 yıl önce Şikayet Et
    Ana yol mu sokak arası ise dikkatli olmak Zorundayız. Adı üstün de çocuk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitili ateşleyen Güney Afrika'dan bir İsrail adımı daha! Resmen harekete geçtiler
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada