Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, CHP'den istifa etti

CHP'den kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na (YDK) sevk edilen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, CHP'den istifa etti
Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, CHP'den istifa etti
GİRİŞ 18.11.2020 18:50 GÜNCELLEME 18.11.2020 21:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Serdar Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Sandıkla gelen sandıkla gider." mantığının demokrasinin temel ilkesi olduğunu belirtti.

Menemen'e hizmet için seçildiğini, ilçeye hizmet etmeyi de sürdüreceğini vurgulayan Aksoy, "Üyesi olduğum CHP'den istifa ediyorum. Belediye Başkanı olarak halkımızın verdiği yetkiyle görevimin başında olduğumu belirtirim." ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı Deniz Yücel

Öte yandan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un istifa etmesine ilişkin açıklama yaptı.

Yücel, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Kendisinin partiden kesin ihracıyla ilgili disiplin işlemi sürüyordu. Kendi takdiridir, istifa etti. Biz Genel Merkezdeki disiplin işleminin sonucunu bekleyeceğiz. Konu Genel Merkezimizde MYK ve YDK'nin gündeminde. Sürecin tamamlanmasının ardından geniş çaplı bir açıklama yapacağım."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un, çok sayıda şikayet üzerine hazırlanan inceleme raporu sonucu kesin ihraç istemiyle YDK'ye sevk edildiğini açıklamıştı. 

YORUMLAR 7
  • Şakirr 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP gelen şikayetler üzere ihraç ettik diyor, vaybe milletin şikayetlerine kulak vermisler ibb için sikayetler ne olacak!
    Cevapla
  • Önce vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kopuşu kardesim.adamlarin neye hizmet ettigi belli degil.iyi arastirin yoksa chp de hirsizlik yolsuzluk bunlar hayir isi diye gecer
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasipli biriymişsin ki chp den istifa ettin kopuş baki olsun inşallah.
    Cevapla
  • qwerty 3 yıl önce Şikayet Et
    Partisinden istifa eden biri, belediye başkanlığından da istifa etmeli. Başta bağımsız olarak seçilmedin ki sen. CHP kimliğinle girdin. İstifa et, alttan yeni CHPli seçilsin. Menemenliler'in canı heykel çekiyor tıpkı Bornovalılar gibi. Ve ancak bir CHP rozetli bu zorlu görevi başarabilir:). Biraz dalga geçmezsem günün stresini atamıyorum
    Cevapla
  • Murat Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    heykel dikme inatlarından gına geldi... acaba içe içe IQ larımı düştü... şaka gibiler artık... Atatürkçüyseniz AK Partinin yaptığı hizmetin onda birini yapın aferin diyeceğiz.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    senin dediğin mantığa göre o zaman ceh li bir başkan olamaz başkan aday adaylığına koyup seçimde ikinci olan belediye başkanı olmalı.
    Cevapla
  • 01adana 3 yıl önce Şikayet Et
    yanlışın var sayın belediye başganı sandıkla gelip ama bu ülkeye hayınlık eden sandıkla gitmez eli kelepçeli gider bunu gafanıza sokmanız lazım ilk önce
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim