Yangında kül olan Vaniköy Camii imamının altınları evinde bulundu

Üsküdar'da yanan tarihi Vaniköy Camii imamının yangın sonrası evinde bulamadığını iddia ettiği altınları yaşadığı lojmanda bulundu.

Yangında kül olan Vaniköy Camii imamının altınları evinde bulundu
Yangında kül olan Vaniköy Camii imamının altınları evinde bulundu
GİRİŞ 18.11.2020 20:15 GÜNCELLEME 18.11.2020 21:00
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Üsküdar Çengelköy'de bulunan tarihi Vaniköy Camii'nde 3 gün önce öğle saatlerinde alev alev yanmıştı. İtfaiye ekiplerinin denizden ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alınan yangının ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmıştı.

POLİS EKİPLERİ ALTINLARI LOJMANDA BULDU

Vaniköy Camii'nin İmamı Mustafa Coşkun yangın sonrası yaptığı açıklamada "Evin içerisinde ziynet eşyalarım bulunuyordu. Yangın sonrası ise yapılan araştırmalarda bu eşyalar bulunamadı. Soruşturmada şüpheli bir durum tespit edilirse davacı ve şikayetçiyim" demişti. Bugün polis ekipleriyle birlikte lojmanda uzun süre yapılan aramalarda Coşkun'un, kaybolduğu iddia edilen altınları bulundu.

YORUMLAR 24
  • F.D 3 yıl önce Şikayet Et
    böyle imamlara ihtiyacımız yok. defolsun gitsin.
    Cevapla
  • devletim... 3 yıl önce Şikayet Et
    yapma yaw. sen git görev yap ozaman.. ne yapsın adam altınlarını bulamayınca zil takıp oynasın mı...
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    o altınları nasıl yapmış,cenaze sahiplerine 500-1000 tl ye mevlit duası okuyarak mı.ölünün ardından evde mevlit dua verirsen 500-1000 tl ye geliyorlar,kuran ı parayla okuyorlar.
    Cevapla
  • VatandaŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Elektrik prizlerinin,fişlerinin çoğu topraksız ve sarı kullanılmadan, tenekeden imal ediliyor, ucuz diye yada bilinmeden alınıyor, tenekeli olanlar ısınıyor ve yangına kapı aralıyor. Piyasadan toplatılacak öyle çok ürün var ki, canlar gidiyor mallar gidiyor, şikayette ettik ilgilenen olmadı, vebali üretene denetlemeyene...
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef zamane hocalarına çok acıyorum. Görevlerinin hakkını verebiliyorlar mı yoksa günde sadece bir saat mi mesaideler. Namazda huşû içindeler mi acaba niyet etti mi zammı vaciplerini yerine getirdi mi abdest aldı mı ! Namazdan sonra koşa koşa ikinci mesaisine mi koştu ?
    Cevapla
  • Musa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bıyığı terlememiş bir sürü genç imam oldu zamanında.
    Cevapla
  • hursit dilaver 3 yıl önce Şikayet Et
    elektrik kontagı suçlu..elk mühendisiyim. sebebi bulunamıyan yangınlar hep elektik kontağına bağlanır. 71deki AKM de elek. kontagı denildi ama sabotaj çıktı.biz 83lerde ankarada yangın eğitimi alırdık.. yukarda yazdığım söylendi ki doğru. YANGIN GÜNDÜZ ÇIKIYOR. bizim eski NGA tipi yağlı kablolar da yok. tel sarılan sigortalar da.. bir gün önce kocaelindeki silah mühimmat fabrikasında da yangın çıktı da kurtarıldı fabrika. korkum bu İHA-SİHA fabrikalarının korunması.. izolasyon malzemeleri pürmüzün dangalakça kullanılmasından sonra tutuşursa su yok ki döksünler.. çatı yangınları bundan çıkar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede