Skandal açıklama sonrası AK Parti'den çok sert tepki!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz'ün sözlerine yönelik olarak, "Demokrasi bir ticari mal değildir. Demokrasi siyaset, ithalat ve ihracat konusu değildir. Demokrasinin sahibi millettir, milli iradedir, onun dışında bir sahibi yoktur. Demokrasimiz kazanılmış bir demokrasidir" dedi.

Skandal açıklama sonrası AK Parti'den çok sert tepki!
Skandal açıklama sonrası AK Parti'den çok sert tepki!
GİRİŞ 22.11.2020 14:11 GÜNCELLEME 23.11.2020 17:59
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

AK Partili Çelik, partisinin Isparta il kongresinde konuştu. Çelik yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

 

 

"DEMOKRASİ DİLENİYORLAR"

"Türkiye'de kendi ülkesinde girdiği her seçimi kazanmış Türkiye Cumhuriyeti'nin halk oyuyla seçilmiş ilk cumhurbaşkanı olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanı bir kere bile tebrik etme nasibine kavuşamayanlar dışarıdan destek aradıklarını tebrik etmek için yarışa giriyorlar. Düşünebiliyor musunuz? Türkiye'de bir partinin yöneticileri yabancı bir devlet başkanından demokrasi dileniyor. İşte biz nasıl bir mücadele verdiğimizi çok iyi anlıyoruz. Bunlar Ankara'daki, Isparta'daki, Adana'daki, Konya'daki vatandaşımıza müracaat etmiyorlar, Türkiye Cumhuriyeti'nin dışındaki yerlere müracaat ediyorlar. Bunun adı millet demokrasisi değildir, bunun adı ithalat demokrasisidir.

 

 

"DEMOKRASİ TİCARİ BİR MAL DEĞİLDİR"

Dışarıdan yıllarca vesayet peşinde koşanlar, içeride vesayeti destekleyenler, şimdi kafalarındaki demokrasi anlayışını, milletsiz demokrasi anlayışını, sizin iradenize başvurmayan, sizin iradenizden yoksun demokrasi anlayışını Türkiye Cumhuriyeti'nin dışından ithal etmeye çalışıyorlar. Bunlara bir türlü anlatamadık. Demokrasi bir ticari mal değildir. Demokrasi siyaset, ithalat ve ihracat konusu değildir. Demokrasinin sahibi millettir, milli iradedir, onun dışında bir sahibi yoktur. Demokrasimiz kazanılmış bir demokrasidir.

Biz demokrasimizi milletimizin bir değeri görüyoruz, demokrasimizi sizin iradenizin tecellisi görüyoruz. Onlarsa demokrasimizi bir pazarlık konusu görüyorlar, bir ithalat ve ihracat konusu görüyorlar. Onların vesayet ihracatına da direneceğiz, onların ithalat demokrasisine de direneceğiz, sonuna kadar millet demokrasini savunmaya devam edeceğiz.

"NE UTANÇ VERİCİ"

CHP yöneticileri, Kapalı Maraş'ın açılması konusunda Türkiye'nin tezlerini değil, Yunanistan'ın tezlerini savunuyor. Libya'da Türkiye ambargoyu deliyor diyorlar. Türkiye'nin Libya'daki mazlumlara yardım etmesi karşısında ambargoyu deliyor diye kara propaganda yapan Fransa'nın tezlerine destek veriyorlar. Ne utanç verici. Sınırımızda, Suriye ve Irak sınırında PKK/PYDye terör devleti kurdurmayız diyoruz, askerimiz onun için orada, vatan savunması için şehit oluyor, gazi oluyor diyoruz, askeri çekmemizi istiyorlar. Biz Suriyeden askeri çektiğimiz zaman terör devleti kurulacak. Buna müsaade etmemizi istiyorlar. Asla müsaade etmeyeceğiz, asla izin vermeyeceğiz.

YORUMLAR 111
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp Amerika'dan Irak'a ve Suriye'ye getirdiği demokrasiyi Türkiye'ye de getirmesini istemiş. keşke hangi milletten olduğunuzu halka anlatsanız sizde rahatlasanız biz de rahatlasak.
    Cevapla
  • Taylan 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Amerika'nın demokrasi getirdiği ülkelere bı bakın,ne haldeler,Libya,ırak,süriye,mısır vs, bunların amacı başka,ortadoğu da milyonlarca insanın katledilmesi den sorumlu ülkelerden demokrasi dileneceksin,lan bı git işine bak ,Batı'nın uşakları
    Cevapla
  • Süleyman 3 yıl önce Şikayet Et
    Akp chp ye demokrasi getirsin yeni reform bu olsun yoksa bunlara kalsa ülkede terör ve darbe eksik olmaz
    Cevapla
  • ali yazıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    demokrasiden en son söz edecek olan chp zihniyetidir Cümhuriyetin kururlrundan 1950 lili yıllara kadar ülke diktatörlük ile yönetilmiş darbeler yapılmış eften püften sebeplerle yargısız infazlar yapılmış başbakanlar asılmış dfaha yakın tarihe kadar yargı üzerinde adeta gölge gibi duran chp değil başörtü nedeni ile öğrencileri yıllarca mağdur eden chp değil,efendim biz iktidarda değildik diyeceksiniz bu gün dahi koyduğunuz anti demokratik kurallar kanunların bir çoğu yürürlükte daha dün gelin sivil anayasa yapalım dendi orada yine kaçan chp bu gün demeorasi dileniyor abd den kaç model olsun ne kadar olsun kimlere olsun AZ HAİN DEĞİLSİNİZ BU MİLLTE İLE KAN UYUŞMAZLIĞINIZ VAR.
    Cevapla
  • neyse o 3 yıl önce Şikayet Et
    Kovun bunları kovun defolup gitsinler kimi seviyorlarsa oraya gitsinler gerçi bu yanar dönerlerin kimi sevdikleride belli değil bir komünizm bir abd arada kayalara vuran dalga gibi çalkalanıp duruyorlar süzme avanaklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel'in randevu talebine cevap
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!