Aynı hastanede çalışan 50 sağlık çalışanı virüse yakalandı

Kadirli Devlet Hastanesi'nde corona virüse yakalanan 50 sağlık çalışanı karantinaya alınırken temaslı olduğu kişiler için de filyasyon çalışması başlatıldı.

Aynı hastanede çalışan 50 sağlık çalışanı virüse yakalandı
Aynı hastanede çalışan 50 sağlık çalışanı virüse yakalandı
GİRİŞ 22.11.2020 22:44 GÜNCELLEME 22.11.2020 22:44
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, Kadirli Devlet Hastanesi'nde görev yapan 50 sağlık çalışanının Covid-19 testi pozitif çıktı.

 

Edinilen bilgiye göre, Kadirli Devlet Hastanesinde son 3 günde yapılan testlerde aralarında doktor, hemşire, otomasyon, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlilerinin olduğu 50 kişinin Covid-19 testi pozitif çıktı.

Corona virüse yakalanan sağlık çalışanları karantinaya alınırken temaslı olduğu kişiler için de filyasyon çalışması başlatıldı.

 

Hastane personeline test yapılmaya devam ediliyor. Virüse yakalanan sağlık personeli sayısında artış olacağından endişe ediliyor.

YORUMLAR 8
  • Celal 3 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık bakanım, acil 14 gün olağanüstü hal ilan edilip. herkes 14 gün karantinaya alınmalı, yoksa durum daha kötüye gidiyor. sağlıkçılardan ölümler artarsa çok kötü... allah korusun
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizin; özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarına sağlıklı sıhhatli çalışmalar, hasta olanlara acil şifalar, vefat edenlere Allahtan rahmet diliyorum. Hakları ödenmez.
    Cevapla
  • Maslandag 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok garip bir durum; Ben şuna dikkat çekmek istiyorum, biz hergün her platformda sağlık çalışanlarına teşekkür edip duruyoruz, ama hangi sağılık çalışanlarına, covid için canını dişine takmış olanlara mı? yoksa covid bahenesiyle hiç çalışmayan yan gel osman yatan sağlık çalışanlarına mı?
    Cevapla
  • Arda 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Sağlıkçılarımıza da diğer tüm hastalarımıza da sağlık ve sıhhat versin. Amin.
    Cevapla
  • hHÜSEYİN 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH, Hayırlı ve Şifalar Versin İnşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'