Hafıza kartından çıktı! Teröristler donatılmış sofrada ziyafette

Gelen son dakika haberine göre; Hafıza kartından çıkan fotoğraflar, teröristlerin sefalet içinde, elebaşların ise Kandil’de donattıkları sofralarda sefa sürdüğünü ortaya koydu.

Hafıza kartından çıktı! Teröristler donatılmış sofrada ziyafette
Hafıza kartından çıktı! Teröristler donatılmış sofrada ziyafette
GİRİŞ 23.11.2020 08:40 GÜNCELLEME 23.11.2020 08:40
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Mehmetçiğin 17 Haziran'da, Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde başlattığı Pençe-Kaplan Harekatı sırasında, Kohareş kampındaki barınma alanında bir fotoğraf makinesi ve içinde hafıza kartı ele geçirildi. Hangi teröristte ait olduğu belli olmayan ve üzerinde el yazısı ile "Ferhat Dersim" yazılı hafıza kartındaki fotoğraflar, militanlarla yöneticiler arasındaki yaşam koşullarını gözler önüne bir kez daha ortaya serdi. 

 

 

Fotoğraflarda, dağda hamur yoğurup ekmek pişiren, patates soyup tenekelerde yemek yapan, odun kırıp yük taşıyan teröristler yaşamlarını zor şartlarda sürdürmeye çalışırken, örgüt elebaşı Cemil Bayık sıcak yemeklerin, şiş kebapların, salataların soğuk içekler ve salatalar ile donatılmış yer sofrasında arkadaşlarıyla ziyafet çektiği görülüyor. 

Karttan ayrıca, örgüt elebaşlarından, kadın teröristlerin kendi aralarında "Sapık Abbas" dediği, "Abbas" kod adlı Duran Kalkan ve "Cemal" Murat Karayılan'ın farklı mekanlarda kadınlarla çekilmiş fotoğrafları ile terör örgütünün kanalı Gerilla TV'nin görüntüleri ve Kürtçe müzikler de çıktı. 

 

 

DONATILMIŞ SOFRADA SEFA

En ağır işlerde modern köle gibi çalışan teröristlerin, dağlarda yeterince beslenemedikleri için zayıfladıkları dikkat çekiyor. Dağlardaki teröristlerin yaşadığı sefaleti gözler önüne seren onlarca fotoğrafın arasında bir de PKK/KCK'nın ürütme Konseyi Eşbaşkanı olan "Cuma" kod adlı terörist Cemil Bayık'ın sıcak yemekler, şiş kebaplar, soğuk içekler ve salatalar ile donatılmış yer sofrasında kendisi arkadaşlarıyla birlikte çektiği ziyafetin fotoğrafı da bulunuyor.

Sabah

YORUMLAR 44
  • Vatann sever 3 yıl önce Şikayet Et
    Onlar sürsün sefayı kerizler çeker cefayı KERİZLER uyanın boş hayalleri bırakın dönün ana babanızın evine
    Cevapla
  • aldinmi 3 yıl önce Şikayet Et
    rezilik diz boyu
    Cevapla
  • Musa 3 yıl önce Şikayet Et
    İslamdan uzaklaşan Kürt çocuklarını , ERMENİ örgütü kapıyor ve her türlü kullanıyor maalesef. Yazık . Kürt halkı uyansın artık . İslam kardeşliğinden başka , dünya ve ahiret saadeti için başka bir çıkış yolu yok.
    Cevapla
  • Sağlam sağlam 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum islamdan uzaklaşan Türk çocuklarını da DHKPC aldatıp kaçırıyor buna dur denilmeli
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Zıkkım yeyin haysiyetsiz Amerikan eşşekleri.
    Cevapla
  • Tuncay 3 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef hala milli mücadele dönemindeyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Fehmi Oral Meşe yakalandı!
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı