17 terörist öldürüldü! Komandolardan müthiş operasyon

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesine saldırı girişiminde bulunan 17 PKK/YPG’li teröristin komandolar tarafından etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

GİRİŞ 25.11.2020 09:35 GÜNCELLEME 26.11.2020 09:07
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

MSB'den yapılan açıklamada, Barış Pınarı bölgesine yönelik bir sızma  girişiminin daha başarılı şekilde önlendiği belirtildi.



Açıklamada, "Huzur ve güven ortamını bozmak için saldırı girişiminde  bulunan 17 PKK/YPG’li terörist Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hale  getirildi." ifadesi kullanıldı. 

 

 

YORUMLAR 28
  • ali.k 3 yıl önce Şikayet Et
    artık cok sukur bir numarali savaşcı oldular komandolarimiz ve askerimiz.
    Cevapla
  • SEZGİN İ.OĞLU 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu satılık hainler öldür öldür bitmiyor!aynı anda birkaç terör örgütüyle uğraşan başka ülke yok...içeriden destek almasalar yok olmuşlardı...ALLAH yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • oğuz 3 yıl önce Şikayet Et
    abi ne yok olması yav üfff pkkya asker cok ermenişstan fransa israil vs büssürü destekçisi var vur vur bitmez bunlar bunlar ancak islam hakim olursa biter pkklık birşey degil bu devletler terorist kardeşşş yapılanmalar terorist cani yalancı çıkarcı vs pkk bitse ne bitmese neki bu şekil asla bitmez savaşacaz yapıcak birşey yok bizim işimizde bu savaşmak
    Cevapla
  • ahmet merdan 3 yıl önce Şikayet Et
    Olsun komandolarımıza ordumuza eğitim oluyor. Dünyanın en eğitimli ordusu TSK oldu. Geliştirdiğimiz bazı silahları da deneme fırsatı oluyor.
    Cevapla
  • Meltem 3 yıl önce Şikayet Et
    PKK ve Fetö ve CHP ve İP Batı tarfından kontol edilen kuklalardır... Demokrasi ve insan hakları zulümlerinin makyajıdır.
    Cevapla
  • Kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah sayılarını arttırsın, kökleri kuruyana denk.
    Cevapla
  • 1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye son kaledir İslam'ın merkezidir Türk Ordusu da bin yıl ve İNŞAALLAH bin yıllarca onun muhafızıdır daim yardım eyle ALLAH'ım CC amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı