Yol kenarında çok sayıda tabut ve koruyucu kıyafet bulundu

Denizli'nin Buldan ilçesinde iddialara göre koronavirüsten hayatını kaybedenlerin taşındığı tabutlar ve görevlilerin giydiği koruyucu kıyafetler yol kenarına atılmış vaziyette bulundu.

Yol kenarında çok sayıda tabut ve koruyucu kıyafet bulundu
Yol kenarında çok sayıda tabut ve koruyucu kıyafet bulundu
GİRİŞ 25.11.2020 18:56 GÜNCELLEME 25.11.2020 18:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yeni Mahalle sanayi bölgesi çıkışındaki Meyere yolunda iddialara göre; koronavirüsten hayatını kaybeden vatandaşların taşındığı tabutlar ve görevlilerin kullandığı korucu kıyafetler yol kenarına atıldı. Bulunan boş tabutlar ve koruyucu kıyafetlerin cenaze işlemleri sırasında kullanıldığı ve imha edilmediği için tehlike oluşturduğu görüldü. Koronavirüs tedbirleri devam ederken, vatandaşlar bu görüntünün ciddi bir tehlike oluşturduğunu belirttiler.

"KORONAVİRÜSÜN NEDEN BİTMEDİĞİ APAÇIK MEYDANDADIR"

Meyere yolu üzerinden geçen vatandaşlar tarafından çekilen fotoğraflar durumu gözler önüne sererken, bir vatandaş, "Bu tabutlar koronavirüsten kaybettiğimiz vatandaşların taşındığı tabutlar. Ortaya atılan koruyucu elbiseler de cenaze işlemleri esnasında giyilen elbiseler. Bunların yakılarak imha edilmesi gerekmiyor mu? Bu görüntüler Buldan'a yakışıyor mu? Koronavirüsün neden bitmediği apaçık meydandadır" dedi.
 

 

 

YORUMLAR 4
  • ahret 3 yıl önce Şikayet Et
    buldan belediye başkanı ne iş yapar, buldan belediyesi sağlık işleri müdürü ne iş yapar, buldan mezarlıklar müdürü ne iş yapar. ben söyleyeyim , çatır çatır devletin verdiği maaşı yer, ama çalışmaz
    Cevapla
  • N.ali 3 yıl önce Şikayet Et
    U işgüzarları bulup haddinden fazla gereğini yapmak lazım ya bukadarda vurdum duymazlık ve sorumsuzluk olmazken sırf tembellik veya art niyet aramak lazım toplumun moralini bozmak için böyle yapıyorlar tabisi failleri bulmak lazım
    Cevapla
  • Bahattin Emecen 3 yıl önce Şikayet Et
    bunun altında kasıt olma ihtimali var olay yeri iyi incelenmelidir
    Cevapla
  • Serhat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar yakılıp imha edilmiyor muydu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar