İBB'de büyük skandal! Koronalı otobüs şoförü direksiyon başında yakalandı

Korona virüslü otobüs şoförü, karantinada olması gerekirken Beşiktaş’ta sefer yaptığı sırada denetim yapan ekiplere yakalandı. İBB'nin birçok kişinin hayatını riske atan ihmalkarlığı büyük tepkiyle karşılandı.

GİRİŞ 26.11.2020 15:54 GÜNCELLEME 26.11.2020 15:54
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Korona virüs önlemleri kapsamında Beşiktaş’ta denetim yapan polis ekipleri bir otobüsü durdurdu. Edinilen bilgiye göre otobüs şoförünün durumunu HES koduna bakarak kontrol eden ekipler, şoförün pozitif olduğunu gördü.



41E numaralı otobüs şoförü Eyüp K. karantina sürecinin bittiğini iddia ederken, uygulamada karantina süresinin dolmadığı görüldü. Bunun üzerine ekipler, otobüsteki yolcuları araçtan indirirken sağlık ekiplerine haber verdi. Karantinada olması gerekirken aracına aldığı vatandaşları tehlikeye atarak dışarı çıkan şoför, kendisini görüntüleyen basın mensubuna da tepki gösterdi. O anlar ise kameraya yansıdı. Ekipler şoförün karantina da olması için evine gönderilmesini sağlarken otobüsün içerisi de dezenfekte edilecek.



'İSTERSEN SOYUNAYIM BİR DE ÖYLE ÇEK'

Karantinada olması gerekirken dışarıya çıkan ve kendisini görüntüleyen basın mensubuna tepki gösteren Otobüs şoförü Eyüp K., “İstersen soyunayım bir de gel öyle çek, hala daha uzatıyorsun. Sen niye buradasın” diyerek tepki gösterdi.

 


İBB'DEN BÜYÜK İHMALKARLIK

Türkiye, tüm imkanlarıyla dünyayı kabusa çeviren koronavirüsle mücadele ederken, birçok kişinin hayatını riske atan İBB'nin büyük ihmalkarlığı tepkiyle karşılandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun vefat sayılarıyla ilgili Sağlık Bakanlığı'nı suçlayan ifadeleri kullanmıştı.

İMAMOĞLU, SAĞLIK BAKANLIĞI'NI SUÇLAŞMIŞTI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'daki ölüm sayısının geçtiğimiz yıllara oranla iki katından daha fazla arttığını ve belediyenin verileri ile Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan verilerin tutarsız olduğunu belirtmişti.

BAKAN KOCA, BELGELERİYLE İMAMOĞLU'NA CEVAP GERMİŞTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ölüm sayılarıyla ilgili iddialarına belge ile yanıt vermişti.



Ölüm belgesini gösteren Koca, her enfeksiyon ölümünün koronavirüs kaynaklı olmadığını söyleyerek, "Ölüm sebebi Kovid'se Kovid, yazılıyor. Bakanlık olarak biz yapmıyoruz, ikinci bir hekimin denetimiyle yapılıyor" diye cevap vermişti.

YORUMLAR 95
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Eko ve chp li belediyeler virüsün artması için elinden geleni yapıyor o virüs size bulaşsın bir daha çıkmasın vatan hainleri
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamın istanbullu diye bir derdi yok ekonun çok umrundaydı millet sabahları ve akşamları toplu taşımalarda üstüste gidiyor çok mu umrunda bay ekremin o şov peşinde koşsun aradada meral ablasıyla poz versin
    Cevapla
  • Kerim 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım buna da görüntüleri izlerken kanım dondu diyecek mi ekrem bey
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Millete bulaştırsın diye Eko göndermiştir!
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ekro cenaze sayısını arttırmak için elinden geleni yapıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar