Yılmaz Vural kimdir? Koronavirüse yakalanan Yılmaz Vural'ın sağlık durumu nasıl?

Yılmaz Vural’ın sağlık durumu nasıl? Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, koronavirüs sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Futbol camiasının tanınan ve sevilen simalarından olan Vural’ın sağlık durumu merak konusu oldu. Haziran ayında hastalığına yakalanan tecrübeli hoca koronavirüsü atlatmıştı. Peki ikinci kez hastalanan Yılmaz Vural kaç yaşında ve nereli? İşte Yılmaz Vural’ın hayatı…

Yılmaz Vural kimdir? Koronavirüse yakalanan Yılmaz Vural'ın sağlık durumu nasıl?
Yılmaz Vural kimdir? Koronavirüse yakalanan Yılmaz Vural'ın sağlık durumu nasıl?
GİRİŞ 27.11.2020 17:20 GÜNCELLEME 27.11.2020 17:20

Koronavirüs sebebiyle hastanede tedavi altına alınan Yılmaz Vural ile ilgili gelişmeler sevenleri tarafından yakından takip ediliyor. Türk futbol camiasındaki neşeli tavırlarıyla herkesin ilgi odağı olan Teknik Direktör 29 Ocak’ta Akhisar ile sezona başlamıştı.  Haziran ayında koronavirüs olan ve testlerinin negatife dönmesiyle sağlığına kavuşan Vural ikinci kez salgın hastalığa yakalandı. Özel bir hastanede yoğun bakım alınan Yılmaz Vural’ın hayatı sevenleri tarafından merak ediliyor. 3 çocuk babası olan Vural Yüksek Lisans eğitimini Almanya’da bir üniversitede tamamladı. Peki Yılmaz Vural kimdir? T. Direktör Yılmaz Vural kaç yaşında nereli? 
 
YILMAZ VURAL KİMDİR?
 
1953 yılında Sakarya’da dünyaya gelen Yılmaz Vural İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Sakarya’da tamamladı. 1975 yılında girdiği 9 Mayıs Gençlik ve Spor Akademisini 1979’da ‘’iyi” not ortalaması ile bitiren Vural, aynı yıl katıldığı Futbol Uzmanlığı sınavını başarı ile tamamladı.1970-1974 yıllarında amatör futbolcu olarak futbol hayatına başlayan Vural, 1974-1975 sezonunda 2. Lig ekibi Sivasspor'da profesyonel futbol kariyerine başladı. 

 

 

Ardından 3. Lig kulüplerinden Hacettepe ve Tekirdağspor’da forma giyen Yılmaz Vural, 1978-1979 sezonunun sonunda 3. Lig'de forma giydiği Ankara Demirspor'da profesyonel futbol kariyerini noktalayarak, antrenörlük hayatına başladı.

 

 


 Yılmaz Vural, Malatyaspor, Antalyaspor, Samsunspor, Bursaspor, Karşıyaka, Adanaspor, Gaziantepspor, Eskişehirspor, Sarıyer, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor, Çanakkale Dardanelspor, Denizlispor, Diyarbakırspor, Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Antalyaspor, Manisaspor, Kocaelispor, Kasımpaşa, Konyaspor, Sakaryaspor, Elazığspor, Mersin İdman Yurdu, Osmanlıspor, Karabükspor, Gençlerbirliği, Göztepe, Eskişehirspor ve en son da Akhisarspor takımlarını çalıştırdı.

YILMAZ VURAL’IN SAĞLIK DURUMU NASIL? 
 

Özel bir hastanede 2 gündür yoğun bakımda olduğu öğrenilen Yılmaz Vural’ın entübe edildiği bilgisine ulaşıldı. 67 yaşındaki futbol adamı daha önce de Akhisarspor'u çalıştırırken koronavirüse yakalanmış ve devamındaki tedavi sürecinin ardından testleri negatife dönmesiyle sağlığına kavuşmuştu.  Yılmaz Vural’ın yoğun bakımda olduğunun öğrenilmesinin ardından Fenerbahçe ve Galatasaray Tecrübeli Teknik adama geçmiş olsun paylaşımları yaptı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...