Bakanlık açıkladı: Tutuklu Belediye başkanı görevden uzaklaştırıldı

İçişleri Bakanlığı, “zimmet” suçlamasıyla tutuklanan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un görevden uzaklaştırıldığını duyurdu.

GİRİŞ 27.11.2020 15:59 GÜNCELLEME 27.11.2020 16:16
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Serdar Aksoy hakkında Bakanlığın Mülkiye Başmüfettişlerince yürütülen soruşturmalar ile Menemen Cumhuriyet Başsavcılığınca "zimmet suçu" kapsamında yürütülen soruşturmanın devam ettiği hatırlatıldı.

 

 

 

Aksoy'un bu dosya kapsamında Menemen Sulh Ceza Hakimliğinin kararıyla tutuklandığı ifade edilen açıklamada, bu nedenle Anayasanın 127'nci maddesinin dördüncü fıkrası ile 5389 sayılı Belediye Kanununun 47'nci maddesi gereğince Aksoy'un geçici tedbir kararı olarak Bakanlıkça görevden uzaklaştırıldığı duyuruldu.

YORUMLAR 46
  • Çoban Çeşmesi 3 yıl önce Şikayet Et
    Önce YALOVA, şimdi MENEMEN... Bu kadar hırsızı nasıl da bulup getiriyor CHP? Karakterinde hırsızlık olan bu partinin HIRSIZLARIyla uğraşmayan AK PARTİ'ye tabiidir ki CHP hırsız der. Ne diyor atasözümüz:"Yaman hırsız ev sahibini bastırır."
    Cevapla
  • TÜRKİYELİ 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP ülkeyi yönetse ne olacak aynı menemendeki manzara Türkiyedede olur diye düşünüyorum...Hesap uzmanı Bay kemal SGK batırmadımı ?? BATIRDI...
    Cevapla
  • yilmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Çaldığı ni 2 kat Misli ile Yerine Koymayan Hırsız Tutukluluk Hali Devam Etmeli Tum Mal varlığına El Konmalı. Meclis ACİL Toplansin Lütfen DEVLETE SİLAH ÇEKEN HIRSIZLIK , CİNSEL SALDIRI TECAVUZ KASP UYUSTURUCU VS VS İDAM Getirmeli
    Cevapla
  • bozok 3 yıl önce Şikayet Et
    chp belediyeleri tarih yazıyor hizmette. iktidar chp belediyeleirni engeleliyor. doğru engelliyor. daha bfazla rüğşvet kayırma dolanbazlık işi kitabına uydurup beleidyeyi soymalarına engel oluyor. PKKFETÖ den ihraç edilen hainmleirn chp beleidyelerince korumaya alındığı ortadadır. ey vatandaş ihaneti gören sandıkları ayak oyunlarına satar mı..
    Cevapla
  • URFALIM 3 yıl önce Şikayet Et
    aldığı veya çaldığı para ne olacak chp mi ödeyecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı