Akrabası tarafından öldürülen Leyla'nın Covid-19 testi pozitif çıktı

Mersin'in Tarsus ilçesinde çalıştığı pastanede akrabası Sabahattin Öztürk (31) tarafından öldürülen Leyla Öztürk'ün (22), Covid-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi. Genç kızın, cenazesi yarın toprağa verilecek.

Akrabası tarafından öldürülen Leyla'nın Covid-19 testi pozitif çıktı
Akrabası tarafından öldürülen Leyla'nın Covid-19 testi pozitif çıktı
GİRİŞ 27.11.2020 16:56 GÜNCELLEME 27.11.2020 16:56
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Olay, ilçeye bağlı Anıt Mahallesi'nde meydana geldi. Elazığ'ın Maden ilçesinde güvenlik korucusu olarak görev yapan Sebahattin Öztürk, 4 gün önce, bir yakınının cenazesine katılmak üzere kente geldi. Sebahattin Öztürk, dün sabah da daha önceden aralarında gönül ilişkisi olduğu öne sürülen Leyla Öztürk ile konuşmak için genç kızın çalıştığı pastaneye gitti. İkili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sebahattin Öztürk, üzerindeki tabancayı çekip, aynı zamanda akrabası olan Leyla Öztürk'e peş peşe ateş etti. Ardından da aynı silahla kendisini vurdu.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Leyla Öztürk'ün yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralı olarak Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sabahattin Öztürk de hayatını kaybetti. Sebahattin Öztürk'ün cenazesi, memleketi Elazığ'a gönderildi.

Leyla Öztürk'e yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Cenazesi Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Leyla Öztürk, otopsinin ardından, yarın Tarsus Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

YORUMLAR 16
  • Cafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Batının bilimiyle dizileriyle yetişen bir nesil ne bekleniyorki,insanların hayali para aşk güzel bir hayat peşinde,din ahlak yaşlanınca bir kısmının aklına geliyor.
    Cevapla
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    kolaymı yetişiyor bir kız çocuğu Allahsız kitapsız
    Cevapla
  • cCc 3 yıl önce Şikayet Et
    Acilen Turkiyemize Musluman olan imamlarimiz Turkiye toplumuna Allah cc peygamernefendimiz sav anlatmali reklamlara gidilmeden.ailelere randevu yaparak tanisilmali gorusulmeli.
    Cevapla
  • !!!!!!!! 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadın cinayetleri şiddet adam öldürmek valla peynir ekmek almaktan daha kolay oldu hükümetimiz bu duruma bir el atsa cezaları artırmak yerine indirim yapıyorsunuz Allah aşkına görün artık!!
    Cevapla
  • Ggg 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam kendini öldürmüş Daha ne ceza verecek Bunun önlemi ceza değil dine yonelmekle olur Allah tan korkmayan her şeyi yapar
    Cevapla
  • vakkas 3 yıl önce Şikayet Et
    adalet varsa bizde bunu idam etsinler
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimi? İntihar etmiş ya? Cesedi mi idam etsinler?
    Cevapla
  • Okumak önemli 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimi idam edecekler Kendini de öldürmüş Yorum yazasiya kadar haberi okusanız keşke
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Memur ve emeklilerin beklediği dört aylık enflasyon farkı netleşti
Dilan Polat'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi! Hastaneye kaldırıldı...