Savcı Sayan: Kürtlerle ilgili problemler MHP ile birlikte çözülür

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Kürtlerle ilgili problemlerin Milliyetçi Hareket Partisi'yle birlikte çözülebileceğini söyledi.

 Savcı Sayan: Kürtlerle ilgili problemler MHP ile birlikte çözülür
Savcı Sayan: Kürtlerle ilgili problemler MHP ile birlikte çözülür
GİRİŞ 28.11.2020 22:02 GÜNCELLEME 28.11.2020 22:04
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Sosyal medya platformundan paylaşım yapan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Kürtlerle ilgili problemlerin Milliyetçi Hareket Partisi'yle birlikte çözülebileceğini söyledi.

Cumhur İttifakı'nın Kürtler için büyük bir şans olduğunu kaydeden Başkan Sayan, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Kürtlerle ilgili problemler MHP ile birlikte çözülür. Bundan dolayı Cumhur İttifakı Kürtler için büyük bir şanstır. Bu fırsatı kaçıranları tarih affetmeyecektir. Kaostan beslenen muhalefet, Batı ve taşeronları PKK ve siyasî uzantılarının Cumhur İttifakına saldırmaları da bundandır."

 

 

YORUMLAR 17
  • izmir hakkı kul 3 yıl önce Şikayet Et
    kürt meselesi islamla çözülür.her soruya siyasetle cevap vermek karşı tarafı kızdırır.particilik müslümanı böler kardeşlik islamın emrettiği gibi herkese saygı herkese aynı değeri vermek herkesi kardeş görmek herkese çıkarsız yardım etmek islam bütünlüğünü sağlarsın dinimiz bir-rabbimiz bir-peygamberimiz bir-kitabımız bir-ülke ve bayrağımız bir.neden birbirimizle geçinmeyiz herkese kucak açmalı
    Cevapla
  • huner 3 yıl önce Şikayet Et
    bu konuda pek umitli degilim. sorunun cozumu mutlaka mhp nin temsil ettigi kitlenin ikna edilmesiyle tam manasiyla olur. halen dahi kurt milletini kabul etmeyen bir mhp den bahs ediyoruz??? mesela kurt tarihi okutulacakmi? kurtler tarih icinde neler yaptilar? dil ve diyalekt lerini nasil aciklayabiliriz? kurtlerin haklarinin taninmasi turkler araplar farslar gibi olacakmi?
    Cevapla
  • velhasıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış düşünüyorsun kardeşim. Bu söylediklerinin çoğu geçmişte kaldı öle birşey yok malesef sende fikirlerini değiştirsen iyi olur.
    Cevapla
  • gurbetci Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    hangi hak verilmemis Kürt,lere ? bu ülkede Kürt cumhurbaskani , Kürt basbakan , Kürt bakanlar oldu ! benim annem,de Kürt saçmalamışsın
    Cevapla
  • Yörük Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayan doğru söylemiş.
    Cevapla
  • pars 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu memlekette kürt sorunu yoktur. Türk Kürt kardeştir. Harflere bir bakın aynı harflerden Türk ve Kürt oluşmuş nasıl ayrı olabiliriz ki? Reis te demedimi zaten kürt sorunu yoktur diye?
    Cevapla
  • Dermanbey Anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Kiliktaroglu duymasin cok üzülür :-)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan Türkiye'nin adımı hakkında açıklama:  Son derece önemli
Hamas ve İsrail arasındaki ateşkes görüşmelerinin detayları ortaya çıktı