Mayın patlaması sonucu iki bacağını da kaybeden Gazi Tarık Cür için Gaziantep'ten kız istedi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı’da yaşayan ve geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Pençe Harekatı sırasında Hakkari'nin Derecik ilçesinde teröristler tarafından döşenen mayının patlaması sonucu iki bacağını kaybederek gazi olan 25 yaşındaki Tarık Cür’e kız istemek için Gaziantep’e gitti. Tarık Cür ve Ümmühan Çetin’in nişan yüzüklerini de Başkan Çetin taktı.

Mayın patlaması sonucu iki bacağını da kaybeden Gazi Tarık Cür için Gaziantep'ten kız istedi
Mayın patlaması sonucu iki bacağını da kaybeden Gazi Tarık Cür için Gaziantep'ten kız istedi
GİRİŞ 03.12.2020 15:01 GÜNCELLEME 03.12.2020 15:05
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Gazi Tarık Cür, anne ve babası Hacer- Durdu Cür ile birlikte Gaziantep’e giderek gelin adayı Ümmühan Çetin’i babası Mustafa Çetin’den isteyen Başkan Çetin, çiftçin nişan yüzüklerini de kendisi taktı.

 

 

Kız isteme ve nişan merasimi fotoğraflarını sosyal medya hesabından ‘Kapaklı’dan Gaziantep’e ulaşan bir aşk hikayesi’ başlığıyla paylaşan Mustafa Çetin, "Allah'ın emri, peygamber efendimizin kavliyle Kahraman Gazimiz Tarık Cür’e, güzel kızımız Ümmühan’ı babası, adaşım Mustafa Çetin’den istedik. Nişan yüzüklerini dualarla taktığımız genç kardeşlerimin yazın düğününü hep birlikte yapacağız inşallah. Rabbim kardeşlerimi iki cihanda da mutlu mesut etsin, tamamına erdirsin" dedi.

 

 

"ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN"

Başkan Çetin, Gaziantep’teki duygularını dün yapılan meclis toplantısında da meclis üyeleriyle paylaştı. Pazartesi günü Tarık Cür’e kız istemek için Gaziantep’e gittiğini söyleyen Başkan Çetin, "Çok duygulu anlar yaşadım, çok keyif aldım. Gerçekten Tarık Cür kardeşimize, gazimize yakışan bir kız aldığımızın müjdesini vereyim. Pırıl pırıl bir evladımız. Tarık’a sahip çıkıyor, ailesi Tarık’a sahip çıkıyor. Kardeşimize tekrar mutluluklar diliyorum, Allah tamamına erdirsin" diye konuştu. 

"GÜZEL BİR DÜĞÜN YAPACAĞIZ"

Gazi Tarık Cür için başlattıkları kampanyayı da anımsatan Başkan Çetin, “Tüm meclis üyelerimize görev düşüyor. Gazimiz için kampanya yapıyoruz. Bu kampanyaya katkı verilmesi gerekiyor. Herkes karınca kararınca büyük küçük demeden kampanyaya destek verirse çok iyi olur. İnşallah Tarık kardeşimize güzel bir düğün yapacağız” dedi. 

YORUMLAR 9
  • Mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağalar geçiniz orayı , Sosyal mesafe nerde sosyal mesafe
    Cevapla
  • ufuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah mutlu mesut etsin.Gazimizde ablamızda Allah Rasulune komsu olsun inşallah.Düğününü ilan etsinlerde takı takalım.
    Cevapla
  • Selam 3 yıl önce Şikayet Et
    Kahraman Gazi Tarık kardeşim ömrünüzün sonuna kadar hep mutlu olmanız dileğiyle...
    Cevapla
  • Hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın başkanım.
    Cevapla
  • Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah bir ömür mutlu etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!