Kadir Topbaş koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma alındı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gören eski İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, yoğun bakıma alındı. Başkan Erdoğan'dan yoğun bakımda tedavi gören Kadir Topbaş'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.

GİRİŞ 04.12.2020 03:04 GÜNCELLEME 05.12.2020 11:45
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Kadir Topbaş’ın oğlu Mustafa Ömer Topbaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, babası Kadir Topbaş'ın yoğun bakıma alındığını belirtti.

Babasının 16 Kasım’dan bu yana Kovid-19 tedavisi gördüğünü ifade eden Mustafa Ömer Topbaş, hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Babamız Kadir Topbaş bu sabah yoğun bakıma alındı. Doktorlar önümüzdeki saatlerde şu an uygulanan basınçlı oksijen desteğinden pozitif bir ilerleme kaydedilemezse entübe etme durumunda kalabileceklerini söylüyorlar. Bu zor anımızda arkadaşlarımız, dostlarımız ve sevenlerinden dua bekliyoruz. Sizlerin duası ve Allah’ın izniyle babamızın kısa zamanda sağlığına kavuşacağına inanıyoruz. Selam ve dua ile Allah’a emanet olun."

 


BAŞKAN ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA: DUA EDİYORUZ

Cuma namazı sonrası basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, yoğun bakımda tedavi gören Kadir Topbaş'ın sağlık durumuna ilişkin gelen bir soruya yanıt verdi.



Başkan Erdoğan, "Bu sabah oğlu ile görüştüm. Şu anda daha iyiye gidiyor dedi. Maalesef bir sıkıntılı dönemi atlattı. 15-16 gün önce kendisiyle görüştüğümde durum böyle değildi. Sonrasında olumsuz bir hava esti. Temenni ederiz ki yoğun bakımdan bir an önce çıkar. Duadayız." ifadelerini kullandı.

----------------

Kanal7 Medya Grubu olarak Sayın Kadir Topbaş'a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Allah'tan acil şifalar niyaz ederiz.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 66
  • seçmen 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şifalar versin inşallah.
    Cevapla
  • Cenk HAZIR 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah acil şifalar versin. Dualarımız seninle başkanım.
    Cevapla
  • Ottoman 3 yıl önce Şikayet Et
    Biran önce sağlığına kavuşmasını yüce rabbimden dilerim . Insan ne olursa olsun insandır umarim bizlerdi uzmez
    Cevapla
  • birkıssadanbinhisse 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim kendisine ve tum Muslumanlara Covid 19 hastalarina ve tum kanser hastalarimiza hasta olan cumle Muslumanlara Hayirli Acil Sifalar versin Ya Şafi ismi Şerifiyle Peygamber Efendimiz S.a.v Hürmetine
    Cevapla
  • Mehmet Çotura 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifalar versin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!