CHP'li Belediye Başkanı'ndan skandal ifade!

CHP İstanbul ilçe teşkilatlarındaki tecavüz ve cinsel taciz haberleri bitmeden bir skandal da İzmir'den geldi. Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün "İzmir ve Foça kurtarılmış bölgedir" sözlerine AK Parti İzmir'den tepki gelirken, sosyal medya hesaplarından da çok sayıda kişi Gürbüz’e tepki gösterdi.

GİRİŞ 05.12.2020 23:51 GÜNCELLEME 05.12.2020 23:51
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

İzmir'in Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz'ün "İzmir ve Foça kurtarılmış bölgedir" sözlerine AK Parti İzmir'den sert tepki gelirken, sosyal medya hesaplarından çok sayıda kişi Gürbüz'e tepki gösterdi.


AK PARTİ'DEN PEŞ PEŞE TEPKİLER

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli de Foça Belediye Başkanının sözlerine tepki gösterip, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “’İzmir ve Foça kurtarılmış bölgedir’ diyen CHP’li Başkan Gürbüz’e sormak lazım? Kimi, kimden, nasıl kurtardınız? Kurtarmak; halkın malını satmaya kalkışmak, halkı hizmetsiz bırakmak mıdır? Kusuru boyunu aşmış bu şahsa söylenecek tek söz vardır; yazıklar olsun” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal ise, "Foça Belediye Başkanı’nın toplantısında, görev yaptığı ilçeyi ’kurtarılmış bölge’ ilan etmesi kabul edilemez. Bu tip ifadelerin tehlikeli olması yanında kötü niyetler de taşıdığı ortadadır. Skandal ifadelerin sahibi, İzmirlilere açıklama borçludur" dedi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan da Gürbüz’e tepki göstererek, "Dün Kumburnu Plajını peşkeş çekmeye çalışan Foça Belediye Başkanı, bugün kurtarılmış bölge olduğunu savunuyor. Nasıl bir hukuksuzluğun içerisine girmişlerse artık kendilerini kurtarmak için tehdit ve ‘bölücülük’ dahil her türlü ifadeyi kullanıyorlar" dedi.
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, geçtiğimiz günlerde, belediyeye ait Kumburnu Koyunu satılığa çıkarmış, AK Parti kanadından gelen tepki sonrası, satışı durdurmuştu.

 

 

YORUMLAR 81
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasi böyle birşey gün gelir oy verenler can verenlerden çok olursa özerklik, kurtarılmış bölgeler olur. Ama doğuda ama batıda. Türkün Türkten başka dostu yoktur..
    Cevapla
  • şekerli 1 yıl önce Şikayet Et
    teröst zihniyetlilerden başka ne beklenir ki. ihanet... yunan isiznle guru duyar. fetö pkk siiznle guru duyar. vay hainle rvay
    Cevapla
  • bülnt 3 yıl önce Şikayet Et
    soyu yunanlı yaa bu vata haininin yunan halkına demiştir türklerden kurtaracağım bu toprakları diye
    Cevapla
  • petrolcü 3 yıl önce Şikayet Et
    ulan aşşağılık, seviyesiz mahluk. bu topraklar için binlerce şehit verilmiş, sen yunan tohumumusun nesin ulan suratına bilmem ne yaptığım...
    Cevapla
  • Son Osmanli 3 yıl önce Şikayet Et
    dkpcli terörist...!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor