Kübra Boyraz'ın botoks sonrası ölümünde yeni detaylar

İstanbul'da 38 yaşındaki Kübra Boyraz'ın güzellik merkezinde dolgu yaptırdıktan sonra ölümüyle ilgili yeni gelişme yaşandı. Boyraz'ın ölümünün ardından ilk hastane raporları ortaya çıktı. Epikriz raporuna göre, Kübra Boyraz'ın 'pıhtı atması' nedeniyle kalp krizi geçirdiği belirlendi. Yoğun bakımda kalp pili takılan Boyraz’a 45 dakika boyunca kalp masajı da yapıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

Kübra Boyraz'ın botoks sonrası ölümünde yeni detaylar
Kübra Boyraz'ın botoks sonrası ölümünde yeni detaylar
GİRİŞ 09.12.2020 16:18 GÜNCELLEME 09.12.2020 16:46
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İstanbul Beylikdüzü'ndeki Newlife adlı bir güzellik merkezinde kalçasına botoks yaptırdıktan sonra yaşamını yitiren 1 çocuk annesi Kübra Boyraz'ın (38) ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

 

 

Kübra Boyraz evine götürüldü ancak evinde fenalaştı, genç kadın önce göğüs ağrısı, nefes darlığı ve kalp ritim bozukluğu yaşadı. Ardından kalp krizi geçirdi. Boyraz, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yaptırdığı estetik dolgu sonrası hayatını kaybeden Kübra Boyraz'ın ölümünün ardından ilk hastane raporları ortaya çıktı.

 

 

RAPORA GÖRE 'PIHTI ATMASI' SONRASI KALP KRİZİ

TRT Haber'in ulaştığı epikriz raporuna göre, nefes almakta zorlanan genç kadına önce solunum desteği verildi. Sonrasında da entübe edildi. Doktorların çabasına rağmen Kübra Boyraz'ın durumu kötüye gitti.

Hastanın, emboli yani 'pıhtı atması' nedeniyle kalp krizi geçirdiği belirlendi. Yoğun bakımda kalp pili takılan Boyraz’a 45 dakika boyunca kalp masajı da yapıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Kübra Boyraz'ın kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'nca yapılacak incelemenin ardından belli olacak. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor. Soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen güzellik merkezi sorumlusu 5 kişiden 2'si tutuklandı.

KAYNAK: TRT HABER
YORUMLAR 9
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Kalcasina botox yaptirmi$ dogrumu anladim.?
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 3 yıl önce Şikayet Et
    güzellik merkezimi, geçmişlerine kavuşturma merkezimi ayrıca diploması yetkisi olmayan kuaför -güzellik merkezinin işi değil bu estetik uzmanı-olup üniversite mezunu ehli kişiler olması lazım ayrıca allahın verdiği burun-yanak-çene-cilt kaş yerini beğenmeyip-şeklini beğenmeyip nankörlük edersen tokadını yersin yemeye ekmeğimiz yok diye ağlarlar sonra 10 bin 20 bine cilt ameliyatı olurlar hava atmak için
    Cevapla
  • Nizam 3 yıl önce Şikayet Et
    Malca bir yorum, önce yorum yazmak için yazı yazmayı öğren.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    ilkdefa duyuyorum kalcaya botoks yapıldığını.
    Cevapla
  • başkan 3 yıl önce Şikayet Et
    evli bir çocuk annesi bir kadın kalçasına neden botoks yaptırır bunun cevabını bilen var mı? bence ölüm sebebi çok belli kendi isteği ile yaptırdığı birşeyden dolayı bu işten para kazanan bir kurumun çalışanları yargılanmamalı.. Zorunlu bir ameliyat değil ve bunu yaptırmak zorunda değildi ilaç bünyesine ağır gelmiş olabilir bu açıdan bakılmalıdır.
    Cevapla
  • Kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    Atilla kardes, asil sorun Allahin verdigi güzellikle yetinmemektir. Bu hem erkek hemde kadin icin gecerlidir. En önemlisi insanin icindeki o asil güzelligi görebilmektir. Insan dis güzelligine doyar ama ic güzellgine doyamaz.
    Cevapla
  • Attila 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlışlıkla beğendim. Kocasına güzel gözükmek istemiş olamaz mı? Kocasının karısının güzel gözükmesini istemesinin neresi yanlış?
    Cevapla
  • snx 3 yıl önce Şikayet Et
    böyle bişey yaptırmasını çok kişi desteklemez ben dahil fakat işi yapan kişinin hatası varsa veya bu işi yapmaya yetkisi yoksa gerekli cezayı almalı, kişinin kendi isteği ile olması farketmez herkes işini düzgün yapacak
    Cevapla
  • ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    ne alakası var kardeşim. bayan eşine güzel görünmek isteyemezmi. her giden dolgu yaptıran yollu mu oluyor yani. günahı da sevabıda kişinin kendine dir. sen kim oluyorsun da yargılama yapıyorsun. ölen ölmüş evet Allah rahmet eylesin. Rabbim ibret alanlardan eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...