Kız çocuğunu kaçırmaya kalkıştılar! Diyarbakır'da dehşete düşüren olay

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 3 yaşında kız çocuğunu kulağındaki küpesi için kaçırmaya çalıştığı öne sürülen 2 şüpheli, mahalleli tarafından linç edilmek istendi. Şüphelilerden biri kaçarken, diğeri gelen polis tarafından yakındaki kiliseye götürüldü, ardından da gözaltına alındı.

Kız çocuğunu kaçırmaya kalkıştılar! Diyarbakır'da dehşete düşüren olay
Kız çocuğunu kaçırmaya kalkıştılar! Diyarbakır'da dehşete düşüren olay
GİRİŞ 10.12.2020 15:48 GÜNCELLEME 10.12.2020 15:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, öğle saatlerinde Sur ilçesi Lalebey Mahallesi'nde meydana geldi. Biri bisikletli 2 kişi, sokakta oynayan 3 yaşındaki kız çocuğunu iddiaya göre bisiklete bindirip götürmek istedi. Ancak bu sırada kız çocuğu ağlayıp, bağırmaya başladı.

 

 

Bunun üzerine şüpheliler, kızın kulağındaki küpeyi çıkarıp kaçmaya başladı. Mahalleli, peşlerine düştükleri şüphelileri yakaladı. Arbede sırasında şüphelilerden biri kaçtı. Mahallelinin dövdüğü diğer şüpheli ise gelen polis ekipleri tarafından yakındaki Meryem Ana Kilisesi'ne götürülerek linçten kurtarıldı.

 

 

Takviye ekiplerin çağrılmasının ardından şüpheli, güvenlik önlemleri altında emniyete götürüldü. Diğer şüphelinin yakalanması için polis çalışma başlattı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • Türk gūcū 3 yıl önce Şikayet Et
    3 yaşındaki çocuk nasıl başı boş Bırakılır..anlam Veremiyorum, Allah korusun.
    Cevapla
  • okan 3 yıl önce Şikayet Et
    ceza vermeden salarsanız daha çok başımıza gelir. 3 yasındaki cocuga dokunulmaz. ne için olursa olsun kaçırmanın sonu idam olmalı. bak bakalım bir daha cesaret edebiliyorlar mı ? yargının amacı ıslah degil. CEZA olmalı. Adam yakalanınca da aklı basına gelmiş olabilir. Ama suç sabittir.
    Cevapla
  • DİYARBAKIRLI 3 yıl önce Şikayet Et
    Ankaramızda yaşayan Diyarbakırımız doğumlu kürt asıllı bir TÜRK vatandaşım. Ne yazık ki babaannelerimiz ya da annannnelerimizin geçmişte ailemizi çocuklarına öğütlediği bir olaydır bu okuduğum haber. Annelerimize öğütlediklerini hayal meyal hatırlarım. '' Kulağındaki küpe için kaçırırlar aman kızım, çocuk daha bu kadar küçükken altın takmayın sakın..! '' . Büyüklerimiz nasıl da öngürülü çınarlarmış. Allah (c.c.) büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin..
    Cevapla
  • Ökkes 3 yıl önce Şikayet Et
    Birakin Vatandasimi hallederdi, ne diye Polis cagriyorsunuz. Linc etselerde keske. Bir evladimizi allah bilir ne icin kaciracaklardi. Niyet kötü belli.
    Cevapla
  • siirtli 3 yıl önce Şikayet Et
    linç edilselerdi keşke bir daha kimse çocuk kaçırma ve hırsızlık yapmayacaktı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz