İlginç görüntüler! Dalgıç polisler 3 km yüzüp yakaladı

İzmit'te polis ekiplerinin operasyon düzenlediği kaçak midye avcıları denizden çıkmayı reddetti. Çağrılan dalgıç polislerin sahil şeridi boyunca yaklaşık 3 kilometre peşlerinden yüzerek yakaladığı 2 şüpheliye, idari para cezası uygulandı.

İlginç görüntüler! Dalgıç polisler 3 km yüzüp yakaladı
İlginç görüntüler! Dalgıç polisler 3 km yüzüp yakaladı
GİRİŞ 10.12.2020 17:30 GÜNCELLEME 10.12.2020 17:30
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

​İzmit Körfezi’nde kaçak midye avlayan kişileri görenler, polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, şüphelilere denizden çıkmaları yönünde uyarılarda bulundu. Üzerlerinde dalgıç kıyafeti bulunan bu kişiler, yüzerek kaçmaya çalıştı.

 

 

Bunun üzerine bölgeye dalgıç polisler sevk edildi. Yaklaşık 2 saat boyunca 3 kilometrelik sahil şeridinde devam eden kovalamacanın ardından kaçak midye avlayan 2 kişi, denizden çıkarıldı.

 

 

Kaçak midye avcılığı yaptığı tespit edilen 2 kişiye Su Ürünleri Kanunu kapsamında, idari para cezası kesildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 13
  • Türk gūcū 3 yıl önce Şikayet Et
    sonunda kaçak iş..yasak'sa yasağa uyacaksın,okadar
    Cevapla
  • katibb 3 yıl önce Şikayet Et
    amerikada ağır sanayi alanı yakınında kalan deniz kıyısında özellikle deniz tarağı, midye gibi canlıları çoğaltıp deniz suyu temizliyorlar doğa için önemli. doğa için önemli ise tüm insanlığın hakkı vardır.. ikicisi devlet yasak demişse o işten kazanılan paranın helalliği de sorgulanır..
    Cevapla
  • hltt0101 3 yıl önce Şikayet Et
    yasak konulmuşsa onu yapmak başkalarının hakkına girmektir. yasak olmasaydı herkes toplayacaktı zaten. kıyılarımızın ve denizlerimizin korunması için bu yasaklar. ve bu olgular üzerinde herkesin hakkı vardır.
    Cevapla
  • Fazıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Katibb arkadaşın yorumunu yanlış anlayanlar olmuş benim anladığım şudur. Devlet yasak etmiş diğerlerinin hakkına giriliyor kul hakkından da kazanç haramdır diyor, nasıl ki korona tedbirlerine uymayanlar başkasının hakkına girip virüs bulaştırıyorlar vebal alıyorlarsa bunu açılmamış katibb kardeş.
    Cevapla
  • 44Malatya 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm insanlığın hakkı varsa haramdır. Bunu belirleyen Cenab-ı Allahtır devlet değil. Tüm insanlığın hakkını gasp etmek helal midir? Elini vicdanına koy sen söyle. '' yok artık '' diyecek bir durum yok.
    Cevapla
  • yok artık 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'tır haramı helali belirleyen. devlet değil
    Cevapla
  • Hasancan 3 yıl önce Şikayet Et
    Helali-haramı düşünen insan bunu yapmaz zaten kardeşim.
    Cevapla
  • Berke 3 yıl önce Şikayet Et
    Midyeler suyu süzerek içindeki gıdalarla yaşayan hayvanlar.İzmit körfezinin suyu çok kirli. Orada yetişen midyeleri yemek insan sağlığı açısından büyük risk.
    Cevapla
  • İstisna 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay uzcu birçok gayrı meşru işlerden yol bulanlar ekmeğini riske girerek helalinden kazananların ayak izleri birbirine karışmış vaziyette, toplum çoğu kesimi işçi vebu durumda ucu ucuna anlayacağımız. başka seçenek yok biraz imkan sunmak lazım belki bu iş çok sağlıklı görünmese de gıda açısından farklı imkanlarla gönül almak lazım, sonuçta aynı bayrak altında aynı inancı aynı derdi taşıyorsak.
    Cevapla
  • Asaf 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar gereksiz. Satma serbest toplamak yasak. Aldigi ceza 500 tlyi gecmez polisim herifin arkasindan yuzsun. Yazik vallahi yazik. Yahu midyeci bilmem ney diye sosyeteye hizmet edenler bu midyeleri nereden aliyirkarmis acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'