5 yaşındaki çocuğun çakmakla oyunu kötü bitti

Gaziantep'ten gelen son dakika haberlerine göre; Suriye uyruklu Süleyman Cedan'ın uyuduğu sırada 5 yaşındaki torunu çakmakla oynamak isteyince yangın çıkardı. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında eşyaları kullanılamaz hale gelen Cedan, kendisine yardım edilmesini istedi.

5 yaşındaki çocuğun çakmakla oyunu kötü bitti
5 yaşındaki çocuğun çakmakla oyunu kötü bitti
GİRİŞ 12.12.2020 13:22 GÜNCELLEME 12.12.2020 13:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yangın, öğle saatlerinde Sakarya Mahallesi'ndeki müstakil evde çıktı. İddiaya göre, dedesi uyuduğu sırada eve giren 5 yaşındaki Muhammed, çakmakla oynamak isterken perdeyi tutuşturdu.

 

 


Perdenin alev almasıyla başlayan yangını görenler itfaiye ekiplerine haber verildi.

Gelen ekiplerini müdahalesiyle söndürülen yangında, evdeki eşyalar kullanılamaz hale geldi.



Süleyman Cedan, “Torunlarım her sabah yanıma gelirler. İlaç içtikten sonra uyuya kalmışım. Torunum çakmakla oynarken evi yakmış. Torunlarım uyandırdı beni, kalktığımda her yer alev almıştı. Battaniyeyle söndürmeye çalıştım ama olmadı. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bize yardım yapılmasını istiyorum. Yatağımız, battaniyemiz, eşyalarımızın hepsi yandı, hiçbir şeyimiz kalmadı" dedi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Sınır 3 yıl önce Şikayet Et
    Güney doğunun en önemli sanayi kenti olan Anteplimiz,bu kardeşimizi yalnız bırakmıyacaklardır.haydi gaziantep.Allah rızası için.belkide senin için Rabbimizin rızası bu yapacağın yardımdadır.evini ziyaret et ve neye muhtaç ise o ihtiacı yada bir kısmını tedarik edenden rabbim razı olsun inşaallah.adresine itfaiyeden ulaşılabilir zannedersem.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    torunun olduğuna göre çocukların da vardır ne diye milletten bana yardım edin ayakları çekiyorsun ne malum senin yakmadığın
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    iç sigara denen mereti,bide çakmağı 5 yaşında çocuğun alabileceği yere koy...sonra devlet yardım etsin.eşya dediği şeylerde satmaya kalksan 1-2 bin etmez eski püskülerdir,devlet yenisini alır ya nasılsa,belkide bilip yaptı,çünki uyurken ev yandı diyor,vucudunda bitane yanık izi yok.nasıl oluyor bu.insanın en azından eli,ayağı,saçı tutuşur.
    Cevapla
  • Lüfer 3 yıl önce Şikayet Et
    En önemlisi can kaybı yok gerisi gelir be dayı. Gecmiş olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi