Yollar suyla kapandı! 61.8 kilogram yağış felç etti

Antalya'nın ilçelerinde dün etkili olan yağmur ve dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağış nedeniyle yolların kapandığı Gazipaşa'ya 61.8 kilogram, Manavgat Orman Sahası'na ise 100.3 kilogram yağış düştü.

GİRİŞ 12.12.2020 15:26 GÜNCELLEME 12.12.2020 15:37
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Antalya'nın, Alanya ve Demre ilçelerinde önceki akşam yağmur ve dolu yağışı etkili oldu. Alanya'nın İncekum Mahallesi'nde sabah saatlerinde ceviz büyüklüğünde yağan dolu nedeniyle sokaklar beyaza büründü. Dolu yağışı bazı otomobillerin camlarına zarar verdi. Gazipaşa ilçesinde de dün sabaha karşı etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Yollardaki mazgalların tıkanması nedeniyle yağmur suları tahliye edilemeyince yollar suyla kaplandı. İlçede yaşayanlar sabah uyandıklarında yolların ve bahçelerinin suyla dolduğunu gördü. Vatandaşlar, suyun tahliyesi için çaba gösterirken, belediye ekiplerinden de yardım istedi.



Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre dün sağanak yağışın etkili olduğu Manavgat Orman Sahası'na 100.3, Demre'ye 94.8, Serik'e 89.9, Kaş Kasaba Orman Sahası'na 74, Manavgat Beşkonak Orman Sahası'na 60.9, Belek Turizm Bölgesi'ne 57.1 kilogram yağış düştü. Yağış nedeniyle yolların kapandığı Gazipaşa'ya 61.8, dolu yağışının etkili olduğu Alanya'ya 47.1 kilogram yağış düştü. Zaman zaman yağışın etkili olduğu kent merkezine ise bu oran 21.1 kilogram oldu.

 

 



Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, hafta sonu cumartesi ve pazar günleri için 'turuncu alarm' koduyla, Antalya il genelinde beklenen kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle iki ayrı uyarı mesajı geçti.


 

 

 

YORUMLAR 41
  • serencam 3 yıl önce Şikayet Et
    yağmaz kuraklık dersiniz yağar olmsuz dersin ne nankörsün be insanoğlu.. bırak işi ALLAH'A GERİSİNE KARIŞMA!
    Cevapla
  • Mehmet Yucesoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Ozay Gonlum'un Omar Cavisin Duasi diye bir turkusu var bir dinle istersen. Allah bazen rahmetini felakete, felaketini rahmete donusturur. Kurakligin cozumu azar azar surekli yagis. Birden yagan yagmur sel yapar gecer gider. Bundan bize kuraklik icin fayda yoktur.
    Cevapla
  • Malkocolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya aslinda arkadaslar litrele olculmuyormu bu dusen yamur suyu.
    Cevapla
  • abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    ekimden itibaren her 15 günde bir kanalları temizlemek lazım
    Cevapla
  • Capla hama 3 yıl önce Şikayet Et
    'Felç etti" denmez, 'mübarek iyi yağdı" denir
    Cevapla
  • Ayrıca 2 3 yıl önce Şikayet Et
    YOKSA DEĞİL ÖYLE DİYORLAR …YOKSA sadece gevşemiş bir vidayı sıkmaya, tornavida alma eline,,o nu kötüle,,onu hakir gör çileden çıkarmak için uğraş dur öyle……..dedikodu gıybet,,,boyna tvde kim kiminle ne yapmış seyret,,,,internette kimin en son fotosu videosu var nerde ne yapmış seyret,IŞIKLARI AÇIK BIRAK,,,hiç bi iş yapma,,,çalışma çabalama,,,,YAAT da,,uzan öyle….hatta bir de,,kabe tv seyrediyorum de,,,kabe tv seyrediyorum de,, ((HERKES KENDİ ALEMİNDE HOŞCASINA OLSUN(AMİN)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı