Dehşete düşüren olay: Komşusunun kulağını ısırarak kopardı!

Denizli'de komşular arasında çıkan kavgada, Nuri T., Nuri E.'nin kulağını ısırarak kopardı. Komşular arasındaki tekmeli, yumruklu kavgada 3 kişi yaralandı.

Dehşete düşüren olay: Komşusunun kulağını ısırarak kopardı!
Dehşete düşüren olay: Komşusunun kulağını ısırarak kopardı!
GİRİŞ 14.12.2020 00:53 GÜNCELLEME 14.12.2020 00:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, saat 15.30 sularında Fatih Mahallesi 1271 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, arsasında vakit geçiren infaz koruma memuru Nuri T. ile arsanın kenarında iki katlı evi bulunan 1 yıldır husumetli olduğu Nuri E. arasında 'yan bakma' meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavgaya Nuri E. 'nin bacanağı Murat A. da dahil oldu. Komşular arasındaki tekmeli, yumruklu kavgada Nuri T., Nuri E.'nin kulağını ısırarak kopardı. Havaya tabancayla ateş açılan kavgada, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisin müdahalesi ile durdurulan kavgada kulağı kopan Nuri E. ile darp edilerek yaralanan Murat A. ve Nuri T., ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Nuri E. 'nin kopan kulağının yerine dikileceği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam ormanda büyümüş yabani mağara adami çok görmemek gerek umarım bu yabani adama 10 binlira ceza kesilir. Ozamada yapsın bakalım hayvan kılıklı.
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Kapısının önüne tuvaletini yapan komşusunu affeden ve hasta iken ziyaret eden Peygamberimizi sav örnek almak ne güzeldir. Sonrası ne oldu bilir misiniz? Adam Müslüman oldu. Peki bizim azgın nefsimiz neden şeytanı sevindir oldu. Cevap belli. Şükürsüzlük bizi azdırdı. Nereye gidiyoruz.
    Cevapla
  • Üzgün 3 yıl önce Şikayet Et
    Abi oldu olacak birbirinizi canlı canlı yiyin tövbe yarabbi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya