Burhan: Ankara’da ulaşım Korona’ya teslim oldu!

Ankara ulaşımında yaşanan aksaklıkların Koronavirüse davetiye çıkardığını söyleyen Ak Parti Altındağ Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, otobüse ve metroya binerek Korona ile mücadelede vatandaşların yaşadığı sıkıntıyı yerinde inceledi.

GİRİŞ 14.12.2020 12:27 GÜNCELLEME 14.12.2020 13:04
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Altındağ Belediyesi Meclis Üyesi Burhan Koronavirüsle mücadelede Büyükşehir Belediyesi’nin sınıfta kaldığını, Otobüslerin ve metronun yetersiz olduğu için vatandaşların sırt sırta yolculuk yaptıklarını söyledi. Sinan Burhan, "Otobüs duraklarını ve Metro hatlarını yerinde gördüm, Aşırı derecede bir yoğunluk var. Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş algı belediyeciliğini bıraksın, Bir an evvel metro ve otobüs sefer sayılarını artırsın. Aksi takdirde vaka sayılarını bu şekilde azaltmak mümkün değil" dedi.
Burhan, "Mansur Yavaş’ın Ulaşım İnsan Hakkı dediğini ama otobüslerin ve metronun tıklım tıklım olduğunu ve algı var Hizmet yok” açıklamasında bulundu.

 

 

YORUMLAR 9
  • konuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Mansur Yavaş gerekli önlemleri almıyorsanız eğer Covid-19 a yakalanan bu kadar kişini vebali sizde. Bir an önce yoğunluğun olduğu saatlerde taşıma araçlarının sayısını artırın. Halka ve hükümete bu konuda destek olun. Bu iş partizanlık meselesi değil vebalde kalıyorsunuz.
    Cevapla
  • Bedii 3 yıl önce Şikayet Et
    Komik şey seniiii :)
    Cevapla
  • Bedii 3 yıl önce Şikayet Et
    Komik şey seniiii :)
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Belediye Başkanı AKP li olan yerler ile ilgili konuşsan doğru olduğunu anlarız .Antep te uzay aracı kullanılmıyor bu arada
    Cevapla
  • RASİM 3 yıl önce Şikayet Et
    birde Bursa'ya gelse....
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlışsa yanlış de.illa muhalefet edeceksin.klavye li şövalye.adam görüntülü yayın yapıyor.sen de dediğin yerde yap onu yayınla.
    Cevapla
  • Anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp ve yandaşlarının en güzel yaptıkları ve beğendiğim tek özellikleri çok iyi gürültü patırtı çıkartıp çok iyi reklam yapıyorlar.. maalesef bunu yiyen çok sazan var Memlekette.. istanbul ve Ankarayı bu sazanlar sayesinde aldılar.. şimdi sazanlar sizlaniyor daha çok sizlanacaksiniz.. bunlar değişmez 1990 lardaki Nurettin Sözeni iyi araştırın CHP ve CHP lilerin tamamı tamda o Nurettin Sözen..
    Cevapla
  • selami 3 yıl önce Şikayet Et
    reis nansur
    Cevapla
  • sado 3 yıl önce Şikayet Et
    mansurun hizmetleri nedir?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı