Muhittin Böcek'ten CHP'lilere sert eleştiri: İnsan olmayı unuttular

Koronavirüsü tedavisinden dolayı 4 aydır hastanede olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, taburcu olarak göreve başladıktan sonra CHP'lilere sert eleştiride bulundu.

Muhittin Böcek'ten CHP'lilere sert eleştiri: İnsan olmayı unuttular
Muhittin Böcek'ten CHP'lilere sert eleştiri: İnsan olmayı unuttular
GİRİŞ 15.12.2020 19:54 GÜNCELLEME 15.12.2020 19:55
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla uzun süre yoğun bakımda tedavi gördükten sonra taburcu olup görevine dönen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu süreçte üyesi olduğu CHP içerisinde yaşananlara tepki göstererek, "18 yıl boyunca çatısı altında mücadele ettiğim, ilkelerine ve ideallerine hiç ihanet etmediğim, başarıya ulaşması için her zaman var gücümle çalıştığım partimizin çatısı altında bulunan bazı menfaat gruplarının insan olmayı unuttuklarını gördüm." ifadesini kullandı.

'ACI GERÇEKLE YÜZLEŞTİM'

 

Başkan Böcek yaptığı yazılı açıklamada, sağlık sorunu nedeniyle zorunlu olarak bir mola almak zorunda kaldığını ve 3,5 ay boyunca kendisine edilen dualardan aldığı güçle hastalıkla savaştığını vurguladı.

Yeniden sağlığına kavuştuğunu ve görevinin başında olduğunu belirten Böcek, şunları kaydetti:

 

 "Ancak hastalık dışında bir acı gerçekle daha yüzleştim bu süreçte ve 'vefanın' ne kadar önemli olduğunu anladım, bir kez daha. 18 yıl boyunca çatısı altında mücadele ettiğim, ilkelerine ve ideallerine hiç ihanet etmediğim, başarıya ulaşması için her zaman var gücümle çalıştığım partimizin çatısı altında bulunan bazı menfaat gruplarının insan olmayı unuttuklarını gördüm. Ahlaki ve etik olmayan bir şekilde, gelecek hesapları yaptıklarına şahit oldum. Bu şahısların oyunlarına, benimle birlikte siz de şahit oldunuz, biliyorum. Uğrunda savaş verdiğimiz demokrasiye yakışmayan, seçilmiş bir başkanın inisiyatiflerini hiçe sayan uygulamalar yapmanın dışında; bu insanların, ben hastanede yaşam savaşı verirken öleceğimi, hatta öldüğümü düşünmeleri hepimizi insanlığımızdan utandırdı.

Dün nasılsa bugün de yine aynı "Muhittin" olduğunu vurgulayan Böcek, kendisinden ve taşıdığı değerlerden hiç vazgeçmeden, aynı azim ve kararlılıkla hizmete devam edeceğini bildirdi.

YORUMLAR 107
  • Cemil 3 yıl önce Şikayet Et
    Eee simdi ne düsünüyorsun
    Cevapla
  • Kayıdan gelen ses 3 yıl önce Şikayet Et
    akıllanmamışsın belli
    Cevapla
  • Vay bee 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen ölmüşken dirildin - Ama Hayat ve Yeniden Yaşamayı öğrenememişsin Aslanım ...
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başkan, madem bunu görebilme fırsatınız oldu öyleyse İnsanlık adına gereğini yerine getiriniz.
    Cevapla
  • Sami 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç insan olmadılar ki unutsunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor