6 aylık hamile eşini öldürdü!

Konya'nın Çumra ilçesinde Ali Rıza Y. (35), 6 aylık hamile eşi Sadife Y.'yi (35) yaşanan tartışma sırasında av tüfeğiyle vurarak, öldürdü.

6 aylık hamile eşini öldürdü!
6 aylık hamile eşini öldürdü!
GİRİŞ 16.12.2020 18:50 GÜNCELLEME 16.12.2020 18:50
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Olay, bugün Çumra ilçesine bağlı Dineksaray Mahallesi'nde meydana geldi. Ali Rıza Y., 6 aylık hamile eşi Sadife Y. ile henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında Ali Rıza Y., eşini, yaşları 9 ile 12 arasında değişen 3 çocuğunun gözü önünde av tüfeğiyle vurdu. Göğsünden vurulan Sadife Y., olay yerinde yaşamını yitirdi. Ali Rıza Y. de jandarmayı arayıp, eşini öldürdüğünü söyledi.

Adrese gelen jandarma ekipleri, Ali Rıza Y.'yi gözaltına aldı. Sadife Y.'nin cansız bedeni ise otopsi için Çumra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 14
  • Dikduranlar 3 yıl önce Şikayet Et
    buyrun size dizilerin yol açtığı son.Batı dan gelen bu pis zihniyet şimdi toplumumuza adlediliyor. bi bitmediniz...
    Cevapla
  • halk 3 yıl önce Şikayet Et
    musluman toplum bu hale nasıl geldi ,islamdan başka huzur yoktur
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 3 yıl önce Şikayet Et
    İslamı ve müslümanlığı emrolunduğu gibi yaşıyormuyuz?
    Cevapla
  • okan 3 yıl önce Şikayet Et
    tvdeki diziler. sosyal medya gibi etkenler insanları HADSİZ yaptı. kadını da erkegi de. elindeki ile yetinmiyor, laf dinlemiyor, kendimizi bir halt zannediyoruz. sonra kavgalar ve gücü yeten digerine baskın oluyor. hadi vur vur diyen kadın profili de cok. suc sadece erkekte degil. iki tarafta da.
    Cevapla
  • bahr2 3 yıl önce Şikayet Et
    sevgili kadınlarımız, dilinizin ayarı olsun. gerektiğinde susmasını bilin. çıldırtana kadar kocanızın damarına basmayınız. sayın erkeklerimiz gerektiğinde siniriniz dinene kadar, sakinleşene kadar olay mahallini terkediniz. terkedip Allah'ı zikrediniz. DÜNYANIN ÇOK KISA AHİRETİN SONSUZ OLDUĞUNU UNUTMAYINIZ EY İNSANOĞLU. HAKİMİN ALLAH, HESABIN ÇETİN OLACAĞINI BİLİNİZ..
    Cevapla
  • sait dbakır 3 yıl önce Şikayet Et
    allah tum muslumanları ıslah etsin bizleride ck kötü bir devir yasıyoruz allahin kanunu gelmedikce vay bu milletin haline
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YSK kararını verdi: 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama