PKK 10 milyon ağaç yaktı

PKK terörü yeşil ve doğayı da hedef alıyor. Teröristlerin, Hatay başta olmak üzere çıkardığı yangınlarda milyonlarca ağaç yandı. TBMM bütçe görüşmelerinde konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay “PKK’nın yok ettiği orman varlığı 10 milyon ağaç. Bu, sadece sayabildiklerimiz. Ağaç sevgisi olanlar neredesiniz?” diye sordu.

PKK 10 milyon ağaç yaktı
PKK 10 milyon ağaç yaktı
GİRİŞ 17.12.2020 06:43 GÜNCELLEME 17.12.2020 06:45
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK sadece insanları değil doğayı da katlediyor. Terör örgütünün 10 milyon ağacı yaktığı belirlendi. Sınır içi ve ötesinde operasyonlarla köşeye sıkışan terör örgütü PKK, yaz aylarında Hatay başta olmak üzere pek çok bölgede Türkiye’nin ciğerlerini hedef aldı. Hain eylemler sonrasında da itiraf edildi. Terör örgütünün ormanları hedef alan saldırılarının bilançosunu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay paylaştı.

 

 

AĞAÇ DİYENLER NEREDE?

TBMM’deki bütçe görüşmelerinin kapanış oturumunda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay “PKK’nın yok ettiği ormanlara gelince ses çıkarmayan sizler, ağaç diken ve ormanları koruyan bize dil uzatmaya çalışıyorsunuz. Çevrecilikten bahsediyorsunuz bize. PKK’nın yok ettiği orman varlığı 10 milyon ağaç. Bu, sadece sayabildiklerimiz. Ağaç sevgisi olanlar neredesiniz? Buradaysanız, sesinizi çıkarın. Ormanları, ağaçları yakan PKK’ya karşı, terör örgütlerine karşı sesinizi çıkarın. Siz ne yaparsanız yapın, biz inşa etmeye, ağaç dikmeye, ormanları korumaya, çevreyi güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Yenişafak

 

 

YORUMLAR 14
  • vay be arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    ağlayıp sızlanmıyacaksın ormanmı yakdı yakaladın sallandır öldür bak bakalım ülkende birdaha ağaç yakıcaklarmı
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Pkk bütün ormanları yaksa ağızlarını bıçak açmaz, suçu Reise atarlar. Böyle akılları dumura uğramış bunların.
    Cevapla
  • Vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ormanları yakanları ellerini ayaklarını budayacaksınki sadece resimden görsünler hainler
    Cevapla
  • Adil 3 yıl önce Şikayet Et
    onlar pkk yı meclise taşıyıp türkiye ye ihanetle meşguller, aslında ağaç onların umuru da değil asıl gaye topyekün ihanet
    Cevapla
  • Mustafa Yıldırım 3 yıl önce Şikayet Et
    Ormanları yakarak zarar vareni içindeki binlerce yaratıgın hayvanatın ölümüne sebep olanı doğaya ülkeye zarar vereni Allah c.c Kahhar sıfatı ile kahru perişan eylesin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...