Parkta yürüyen genç kız dehşeti yaşadı: Bir anda acı hissettim, çığlık attım

Bolu'da M.C. (24) adlı genç kız, yürüyüş yaptığı parkta tanımadığı bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Vücuduna 3 bıçak darbesi alan genç kız hastaneye kaldırılırken, polis kaçan saldırganı arıyor. Genç kızın ifadesinde ''Bir anda bacağımda bir acı hissettim. Çığlık attım. İki defa daha bıçağı salladı. Elime ve bacağıma geldi. Çığlıklarım üzerine çevredekiler koşmaya başlayınca saldırgan kaçtı" dedi.

Parkta yürüyen genç kız dehşeti yaşadı: Bir anda acı hissettim, çığlık attım
Parkta yürüyen genç kız dehşeti yaşadı: Bir anda acı hissettim, çığlık attım
GİRİŞ 23.12.2020 14:07 GÜNCELLEME 23.12.2020 14:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, saat 10.00 sıralarında Karaçayır Mahallesi'nde bulunan Karaçayır Parkı'nda meydana geldi. Parkta yürüyüş yapan M.C.'yi yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi, ekmek bıçağı ile bacağı ile ellerinden yaralandı. Çevredekilerin genç kıza yardıma koştuğu sırada saldırgan ekmek bıçağını olay yerine atıp kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri M.C.'ye ilk müdahalede bulundu. Hayati tehlikesi bulunmayan genç kız, ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise kaçan saldırganı, kimliğini belirleyip yakalamak için bölgedeki güvenlik ve mobese kameralarını incelemeye aldı.

Genç kızın ifadesinde saldırganı tanımadığını belirterek, "Parkta yürüyordum. Tanımadığım bir kişi yanıma yaklaştı. Bir anda bacağımda bir acı hissettim. Çığlık attım. İki defa daha bıçağı salladı. Elime ve bacağıma geldi. Çığlıklarım üzerine çevredekiler koşmaya başlayınca saldırgan kaçtı" dediği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • hidocan almanya 3 yıl önce Şikayet Et
    parklar kamerayla izlemmesi lazim
    Cevapla
  • Gurbetci1905 3 yıl önce Şikayet Et
    tanimiyorum diye yalan söyleyebilir. kimse kimseye durup dururken bisey yapmaz. ama bu yaptigi sucun cezasiz olmayacagi anlaminada gelmez.
    Cevapla
  • murtaza 3 yıl önce Şikayet Et
    en tehlikeli yerler cami avluları, okul önleri, bahçeleri, parklar, bahçeler, güvenlikler en çok buralarda
    Cevapla
  • Türk Gücü 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ne ruh hastası bir şahıs
    Cevapla
  • izmir 3 yıl önce Şikayet Et
    park artı çocuk parkı büyük camilerde-okul önlerinde devamlı sivil polis gezmesi lazım parkta 3 bıçak darbesi sallıyor sonra kaçıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'