Her yerde aranan liseli Elif Eylül, 28 gün sonra bulundu

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 15 yaşındaki lise öğrencisi Elif Eylül Ş., bugün Kapaklı ilçesindeki evde polis tarafından bulundu.

Her yerde aranan liseli Elif Eylül, 28 gün sonra bulundu
Her yerde aranan liseli Elif Eylül, 28 gün sonra bulundu
GİRİŞ 23.12.2020 18:16 GÜNCELLEME 23.12.2020 18:16
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Eylül Ş., 25 Kasım'da iddiaya göre, annesinin kendisini dövdüğü gerekçesiyle evini terk edip, kayıplara karıştı.

KIZINI DÖVDÜĞÜ İDDİALARINI REDDETTİ

Ailesi, her yerde arayıp, bulamadığı kızları için emniyete giderek, kayıp başvurusunda bulundu. Polisin her yerde aradığı kızın günlerce bulunamaması üzerine annesi Hayriye Ş., televizyon kanalındaki programa katılıp Elif Eylül'ün bulunmasını istedi. Anne Hayriye Ş., kızını dövmediğini belirterek iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

CEP TELEFONU KAYITLARINDAN YOLA ÇIKILDI

Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü, Elif Eylül Ş.'yi bulmak için özel ekip kurdu. Ekip, teknik takip ve cep telefonları kayıtlarından yola çıkarak yaptığı çalışmada kızın Kapaklı ilçesinde bir evde bulunduğunu tespit etti. Evde arama yapan polis, kayıp olan Elif Eylül Ş.'yi 28 gün sonra buldu. Sağlık kontrolünden geçirilen Elif Eylül Ş., herhangi bir sorunun bulunmadığı belirlenerek ailesine teslim edildi. 

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis, ayrıca kızın erkek arkadaşı olduğu belirtilen S.Y.'nin (19) de aralarında bulunduğu 4 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Çerkezköy'de adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR 10
  • hhüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Aman Allahım 15 yaşında kız erkek arkadaşıyla 28 gün aynı evde kalıyor. Ailesine kızmışmış da Tam bir rezillik rezalet
    Cevapla
  • abc 3 yıl önce Şikayet Et
    vay be demek ki polisler isterse çoğu geçiştirdikleri dosyaların faillerine ulaşabilirmiş. ne yapalım tv ye mi çıkalım halk olarak?
    Cevapla
  • Velid 3 yıl önce Şikayet Et
    Olay sadece poliste bitmiyor. Polis prosedüre uymak durumunda. Kanunlar ve uygulayıcısı durumundaki hakim -savcı takımı, polisin binbir güçlükle yakaladığını 1-2 saat içinde oldukça umursamaz , yüzeysel değerlendirmelerle serbest bırakmasalar polisin motivasyonu hiç şüphesiz daha yüksek olacaktır.
    Cevapla
  • Hakikat 3 yıl önce Şikayet Et
    Polis adli bir kolluk kuvvetidir. Savcı talimatına göre kanunla hareket eder. Dinleme ve takip de aynı şekilde yapılır. Polisin keyfine göre dinleme ve takip yapması mümkün mü? Yoksa herkes dinlenir ve takip edilir.
    Cevapla
  • Gaziantep27 3 yıl önce Şikayet Et
    Anne evladina vuramazmi.Hemen evden kacmasimi lazim olmaz olsun boyle evlat.Emekler boşa
    Cevapla
  • Yazıklar olsun 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadın tvye çıkana kadar neden kurulmuyor bu özel ekip? Kadın tvye çıkmasa emniyet hiç umursamıyor. yazıklar olsun! Ne zamanki medyaya veya sosyal medyaya düşüyor devlet o zaman işin üstüne düşüyor. Sosyal medya olmasa polisin umurunda değil.
    Cevapla
  • Hakikat 3 yıl önce Şikayet Et
    Polis kanunla hareket eder ve savcı talimatı doğrultusunda dinleme ve takip faaliyetlerini yürütür. Polisin adli amiri Cumhuriyet Başsavcısıdır. Filmlerdeki gibi bir tuşa basıp yer tespiti yapmak uzun prosedürlerden sonra gerçekleşir. Lütfen emniyetimiz için gece gündüz demeden can siperane çalışan polislerimize teşekkür edeceğimize küçük düşürüp hedef göstermeyelim. Klavyede yazmak kolay. Hangimiz bir suçlu yakaladık. Buz gibi ayazda, sıcakta, soğukta görevlere gittik. Polisimizden Allah razı olsun. İnşallah her olayda ağır işleyen bürokrasi sonlanır da vatandaşın mağduriyetleri azalır. Saygılar.
    Cevapla
  • karakanarya 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen oyle kardeşim adam anasını babasını kardeşini katilini yıllarca arıyor kimsenin umrunda değil tv programına Bi çıkıyor vali ve aşağısı hemen teyakkuza geçiyor. TV lerde olayların aleni hale gelmesi hoş değil ama çaresi de kalmıyor insanın.
    Cevapla
  • Mesut 3 yıl önce Şikayet Et
    tv ve internet en az terör örgütü kadar topluma zarar veriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!