15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaza! Trafik kilitlendi

Sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde meydana gelen kaza trafiğe neden oldu. Kaza nedeniyle bir süre tek şeritten verilen yol, kaza yapan araçların kaldırılmasıyla normale döndü. Kaza yapan araçların kaldırılmasına rağmen 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istikametinde trafik yoğunluğu devam ediyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaza! Trafik kilitlendi
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaza! Trafik kilitlendi
GİRİŞ 28.12.2020 11:37 GÜNCELLEME 28.12.2020 11:37

Kaza, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçişte saat 07.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aynı yönde giden iki araç henüz belirlenemeyen bir nedenle kaza yaptı. Kaza nedeniyle bir araç yan yattı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken iki araçta da hasar meydana geldi.

Trafikte Avrupa'dan Anadolu Yakası'na geçişte uzun araç kuyrukları oluştu. Diğer sürücülerin ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bir yandan trafiği yönlendiren ekipler diğer yandan olay yerine çekici çağırdı. Kaza yapan ve yan yatan otomobil düzeltildikten sonra çekiciye yüklendi. İki otomobil de çekiciye konularak götürüldü.

Kaza nedeniyle bir süre tek şeritten verilen yol, kaza yapan araçların kaldırılmasıyla normale döndü. Kaza yapan araçların kaldırılmasına rağmen 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istikametinde trafik yoğunluğu devam ediyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor