'Para yok' diyen babaya şiddetin cezası ağır oldu! Mahkeme vicdansız evladı affetmedi

Trabzon’un anne ve babasıyla birlikte yaşayan A.T. para tartışmasında ortalığı birbirine kattı. Para olmadığını belirten babası R.T. ile tartışan A.T. "Seni öldürürüm, yakarım" diye tehdit etti. Hakaretler eden A.T. daha sonra babasını dövdü. Oğlu tarafından tehdit edilip, dövülen babanın şikâyetiyle açılan davada mahkeme evladı affetmedi. Mahkeme A.T.'ye 7.5 yıl ağır hapis cezası verirken, cezada indirime gitmedi.

'Para yok' diyen babaya şiddetin cezası ağır oldu! Mahkeme vicdansız evladı affetmedi
'Para yok' diyen babaya şiddetin cezası ağır oldu! Mahkeme vicdansız evladı affetmedi
GİRİŞ 28.12.2020 12:21 GÜNCELLEME 28.12.2020 12:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzon’da babasını tehdit ve darp eden A.T., 7.5 yıl ağır hapis cezasıyla cezalandırıldı.

 

 

Enis Yıldırım'ın haberine göre, Trabzon'un Çömlekçi Mahallesi'nde anne ve babasıyla birlikte yaşayan A.T., 17 Haziran 2020 tarihinde araç almak için babasından para istedi. Para olmadığını belirten babası R.T. ile tartışan A.T. "Seni öldürürüm, yakarım" diye tehdit etti ardından da hakaretleri sıraladı.

A.T. bununla da yetinmeyip, babasına el kaldırıp, yumruk attı. Oğlu tarafından tehdit edilen ve dövülen baba R.T., polis merkezini arayıp şikâyetçi oldu. Koruma talebinde bulunan baba R.T., oğlunun cezalandırılmasını istedi.

 

 

HAKKINDAKİ SUÇLAMALARI REDDETTİ

Şikâyet üzerine gözaltına alınan A.T., hakkındaki suçlamaları reddetti. Babasıyla tartıştığını belirterek, "Babamı ölümle tehdit etmedim" diye konuştu. Anne ise, tanık olarak verdiği ifadede oğlunun tehditlerini anlattı. Bunun üzerine hazırlanan dosya savcılığa gönderildi. Savcı, A.T. hakkında "hakaret ve konutta yağma" suçlarından hapis istemiyle iddianame hazırladı.

MAHKEME HEYETİ HAPİS CEZASI VERDİ

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan A.T., babasına yönelik sözleri sarf etmediğini savunarak beraatini istedi. Mahkeme heyeti, sanığın yağma eyleminin teşebbüs aşamasında kaldığı için 7.5 yıl hapisle cezalandırılmasına hükmetti. Mahkeme heyeti, sanığını geçmişini dikkate alarak cezasında indirime gitmedi.

YORUMLAR 3
  • Ridak 3 yıl önce Şikayet Et
    Yemeyip yedirirsin, ne derse verirsin. Neticeye ne dersin. Onun için DOST istersen ALLAH yeter. Kimseye güvenmeyeceksin. Sadece O bizi seviyor. Yaptığımız amelleri de O'nun rızası için yapacağız.
    Cevapla
  • tober 61 3 yıl önce Şikayet Et
    ya cıkınca yaparsa ne olacak
    Cevapla
  • ertugrul 3 yıl önce Şikayet Et
    ozaman sutden cikmis ak kasiga doner siz kafanizi yormayin babada dok uzulmustur ama is isten gcti gayri
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!