Feci kazada Gizem öldü, nişanlısı yaralı!

Ankara'nın Çubuk ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil devrildi. Kazada sürücü Hasan Doğan (22) yaralanırken, nişanlısı Gizem Yılmaz (20) hayatını kaybetti.

Feci kazada Gizem öldü, nişanlısı yaralı!
Feci kazada Gizem öldü, nişanlısı yaralı!
GİRİŞ 29.12.2020 11:15 GÜNCELLEME 29.12.2020 11:17
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Kaza, dün akşam saatlerinde Ağılcık Mahallesi, Şehit Fatih Mehmet Ata Caddesi üzerinde meydana geldi. Ağılcık Mahallesi Muhtarı İsmail Doğan'ın oğlu Hasan Doğan yönetimindeki 06 VYA 55 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp devrildi. Elektrik direğine çarparak duran otomobilde sürücü Doğan ile yanındaki nişanlısı Gizem Yılmaz yaralandı.

 

 

İhbar üzerine gelen ambulanslarla Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, ilk müdahalenin ardından Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak tedavi altına alınan yaralı çiftten Gizem Yılmaz, gece yarısı hayatını kaybetti. Hasan Doğan'ın tedavisi ise sürüyor. Yaklaşık 5 ay önce nişanlanan çiftin yaz döneminde evlenmeyi planladıkları öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 14
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.. Ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim..
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah kapalı imiş kızımız
    Cevapla
  • Bir kapalı bayan 3 yıl önce Şikayet Et
    Açıkta olabilirdi önemli olan imanlı ölmüş olması. Sadece Kapalı olması bi kimsenin imanının göstergesi değildir. Açık olup inancı çok kuvvetli insanlarda var. Rabbim merhamet eylesin hanım kızımıza
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarifesi cok zor olan bir ALIN YAZISI Allah rahmet eylesin ,hepimize sabir ve güc versin bunlar ve böyle gencler hepimizin evlatlaridir.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun insan bakmaya kıyamıyor
    Cevapla
  • Ayaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin Annesine babasına Allah bol sabır versin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • Kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin daha hayatinin baharinda hayata göz yummak sadece ailesi icin degil bizler icinde aci verici. Buradan her vatandasimiza sesleniyoru, araclariniza kislik lastik takmayi geciktirmeyin ve birde yol hakki benim diye dayatmayin cünki karsi tarafinda hata yapabilecegini hesaba katin. Birde bu mevsimde daha temkinli arac kullanin. Siz elinizden geleni yapin gerisi Allaha kalmistir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti