Pınar'ın babası konuştu! O vekilin ismini CHP'li yetkililere açıkladı

"Beni arayarak "davadan vazgeç" diyen CHP'li milletvekilini, CHP parti yönetimine ilettim" bu açıklama Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin'e ait. Sıddık Gültekin, CNN TÜRK'e konuştu. Türkiye’yi sarsan Pınar Gültekin cinayetinde ortaya attığı iddianın doğru olduğunu yineledi. CHP'li vekil dışında bir CHP ilçe başkanının da kendisine gelip aynı talepte bulunduğunu söyledi.

Pınar'ın babası konuştu! O vekilin ismini CHP'li yetkililere açıkladı
Pınar'ın babası konuştu! O vekilin ismini CHP'li yetkililere açıkladı
GİRİŞ 29.12.2020 13:03 GÜNCELLEME 29.12.2020 13:03
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

"CHP’li bir vekil beni aradı, sen bu davadan vazgeç" dedi Bu iddia, 27 yaşında öldürülen Pınar Gültekin’in babasına ait. Sıddık Gültekin CNN TÜRK'e konuştu. İddiasının arkasında durdu. CHP'li vekilin kim olduğunu CHP'li yetkililere söylediğini ifade etti.

Pınar gültekin, üniversite son sınıf öğrencisiydi. 16 Temmuz’da kayboldu, Cesedi 5 gün sonra bulundu. Genç kızın, 32 yaşındaki Cemal Metin Avcı tarafından boğularak öldürüldüğü, cesedinin ise yakılarak üzerine beton dökülerek yok edilmeye çalışıldığı ortaya çıktı. Cinayetin ardından katil zanlısı Cemal Metin Avcı ve kardeşi Mertcan Avcı tutuklanmıştı. Pınar Gültekin'in ailesi, cinayetin tek başına işlenmediği iddiasıyla Avcı ailesi hakkında da hukuki sürecin işletilmesini istiyordu.

Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin katilin ailesinden şikayetçi oldu. Sıddık Gültekin, CHP'li bir milletvekilinin kendisini arayarak, "O aile de perişan, gel sen davadan vazgeç" dediğini aktardı. Açıklama yapan acılı baba, iddiasının arkasında durarak CHP'li vekilin kim olduğunu CHP'li yetkililere söylediğini dile getirdi.

YORUMLAR 10
  • Cevdetty 3 yıl önce Şikayet Et
    Neler gizlendi, neler karambole getirilip unutuldu. Bu da onlardan biri olacak herhalde.
    Cevapla
  • yakacıklı 3 yıl önce Şikayet Et
    İzmirli kardeşim çok merak etme. Çarkçı Kemal AKP' nin üstüne atıverir olur biter. Kızın babası samimi değil samimi olsaydı CHP yerine savcılığa bildirirdi. O ismi.
    Cevapla
  • halıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    babaya bak evladı gitmiş siyaset peşinde çık açıkla öyle bilmece bulmaca oynama herkes duysun bilsin yoksa farklı düşüncelerin mi var...
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Kamuoyuna neden açıklamadın
    Cevapla
  • Mükremin Abi 3 yıl önce Şikayet Et
    Kızının, Biricik Yavrusunun, Vahşice Katledilmesiyle Tüm Dünyası Tepesine Yıkılmış Acısını Yüreğine Gömen, Ciğerleri Yanmış Bir Babaya Söylenecek Şey mi Bu Şimdi! Nasıl Bir Yüzsüzlük Bu, Yav Siz İnsan Olamazsınız İnsan Değilsiniz Siz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance