PÖH'ten nefes kesen operasyon: Kanalın içinde yakalandı

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde gece saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Bölgede asayiş kontrolü yapan polis ekibini silahla vurarak hafif şekilde yaralayan şahıs Polis Özel Harekatı’nın da katıldığı nefes kesen operasyonla saklandığı sulama kanalın içinde kıskıvrak yakalandı.

PÖH'ten nefes kesen operasyon: Kanalın içinde yakalandı
PÖH'ten nefes kesen operasyon: Kanalın içinde yakalandı
GİRİŞ 31.12.2020 08:18 GÜNCELLEME 31.12.2020 08:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Germir Mahallesi 427. Sokak üzerinde asayiş kontrolü yapan polis ekipleri, şüphelendiği bir aracı durdurdu.

Araçta bulunan şüpheliler, polis ekiplerinin arama yaptığı sırada silah ile ateş açtı.

POLİSİ YARALADILAR

Açılan ateş sonucu bir polis hafif şekilde yaralanırken, şüpheli iki kişi de kaçtı. Yaralı polis ambulans ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alınırken, bölgeye de çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Zırhlı araçlar ve termal kameralar ile bölgede arama yapan ekipler, kanal içerisinde saklanmaya çalışan şüpheli bir şahsı, kıskıvrak yakaladı.

SULAMA KANALINDA YAKALANDI

Zırhlı araçlar ve termal kameralar ile bölgede arama yapan ekipler, kanal içerisinde saklanmaya çalışan şüpheli bir şahsı, kıskıvrak yakaladı. İsminin Ömer Ö. olduğu öğrenilen şüpheli şahıs gözaltına alınırken, kaçan Murat K.’yı yakalamak içinde çalışma başlatıldı.

Zırhlı araçlar ve termal kameralar ile bölgede arama yapan ekipler, kanal içerisinde saklanmaya çalışan şüpheli bir şahsı, kıskıvrak yakaladı.Şahsın yakalandığı anda yaşanan hareketli dakikalarda saniye saniye kameralara yansıdı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR 1
  • Beylerbeyi 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş Termal kamerayı yazmasanız olmuyor mu?! Bütün detayları verin, verin de, hırsızı, uğursuzu tedbirini ona göre alsın. Hatta PÖH te o bölgede görevli kaç Polis var, onu da yazaydınız!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı