Milli Piyango 2021 Amorti Sorgulama numarası: Amorti son rakam mı, ilk rakam mı?

Amorti nedir? Yılbaşına özel gerçekleştirilen Milli Piyango çekilişine az bir zaman kala amorti rakamları merak konusu oldu. Yılbaşı bileti alan vatandaşlar için çekiliş 14.30’da başladı. Büyük çekiliş öncesinde bilet sahipleri amorti rakamlarını sorguluyor. Amortinin karşılığını öğrenmek için çeyrek biletin 25 TL olduğunu, yarım biletin 50 TL ve tam biletin 100 TL olduğunu bilmek gerekiyor. İşte amorti rakamları..

Milli Piyango 2021 Amorti Sorgulama numarası: Amorti son rakam mı, ilk rakam mı?
Milli Piyango 2021 Amorti Sorgulama numarası: Amorti son rakam mı, ilk rakam mı?
GİRİŞ 31.12.2020 16:11 GÜNCELLEME 31.12.2020 16:35

Milli Piyango İdaresi tarafından noter huzurunda gerçekleştirilecek Yılbaşı özel çekilişi saat 14.30’da başlayacak. Büyük ikramiye ise yeni yıla 1 saat kala saat 23.00’da çekilecek. Bilet alan vatandaşların en çok merak ettikleri konulardan birisi ise amortinin ne şekilde isabet ettiği oldu. Yılbaşında gerçekleştirilen büyük ikramiye çekilişinde biletlerin son rakamına göre teselli veya amorti ikramiyesi çıkma olasılığı bulunuyor. Peki amorti nedir, amorti rakamları belirlendi mi? Yapılan özel çekilişte kime piyango biletinin son rakamına göre kime  amorti çıkıp çıkmadığı belli olacak. İşe amortinin ücret olarak karşılığı…

Milli Piyango 2,3,4,5 bilene ne kadar veriyor? Yılbaşı çekilişi saat kaçta?

AMORTİ NEDİR, DEĞERİ NE KADAR?

Milli Piyango tarafından yılbaşına özel büyük ikramiyenin belirleneceği çekiliş saat 23.00’da başlayacak. Biletlerini alarak beklemeye geçen vatandaşlar için amorti biletin son rakamına göre yapılacak özel bir çekilişle belirlenecek. Amorti rakamları Milli Piyango biletinin son rakamları olarak bilinir. 2 tane amorti rakamı çekilir ve çekilen 2 rakamdan birisi biletinizin  son rakamı ise amorti çıkmış olur. Amortinin yanı sırada kullanıcılara teselli ikramiyesi de son 2 rakama bakılarak verilecek. Çeyrek bilet alanlar için amorti 25 TL, yarım bilet alanlar için 50 TL, tam milli piyango bileti alanlar için amorti 100 TL olacak. İşte geçtiğimiz yıl çıkan amorti rakamları 4 ve 8 olmuştu. 

2021 BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye bedeli 2021 yılında 100 milyon TL olarak belirlendi. Bugüne kadar bir çekilişte verilecek en yüksek miktar olmasıyla dikkatleri üzerine çeken ikramiye sonuçları 23.00’dan sonra belli olacak. Geçtiğimiz yıl yapılan çekilişte 80 milyon liralık büyük ikramiye “1358490” numaralı bilete isabet etti. Bu biletlerin sahipleri ise İzmir, Gaziantep, Bursa ve İstanbul olarak duyuruldu.

MİLLİ PİYANGO 2021 SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'da faciadan dönüldü! Uçağın iniş takımları açılmadı
Guterres: Refah'a yapılacak bir saldırı insani bir kabus olacaktır