Başkan Erdoğan'dan yeni yıl paylaşımı!

Başkan Erdoğan sosyal medya hesabında bir infografik paylaşarak '2021 yılında da her zaman olduğu gibi hedeflerimize kararlılıkla yürüyeceğiz, Türkiye için çok çalışacağız.' dedi.

Başkan Erdoğan'dan yeni yıl paylaşımı!
Başkan Erdoğan'dan yeni yıl paylaşımı!
GİRİŞ 01.01.2021 00:20 GÜNCELLEME 01.01.2021 00:44
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, koronavirüs etkisi altında geçen 2020 yılında, sağlık başta olmak üzere birçok alanda kıymetli projeleri ve hizmetleri milletle buluşturduklarını belirtti.

2021 yılında da her zaman olduğu gibi hedeflerine kararlılıkla yürüyeceklerini vurgulayan Erdoğan, "Türkiye için çok çalışacağız." ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın paylaşımında, "2020'de neler yaptık?" başlığıyla "40 milyon fidan/ağaç dikimi", "Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi", "Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi açılışı", "Karadeniz'de 405 milyar metreküp doğalgaz" ile "resmi ziyaretler", "yapılar", "fabrikalar, tesisler, santraller", "hastaneler", "ulaşım", "barajlar ve sulama projeleri", "teknoloji", "projeler", "kültür ve sanat", "yurt içi ziyaretleri", "sosyal ve ticari destekler, yardımlar" konularıyla ilgili yapılan icraatlara ilişkin bilgiler de verildi. 

YORUMLAR 54
  • cem 3 yıl önce Şikayet Et
    durmak yok sayın başkanım yola devam allahın izniyle inşallah
    Cevapla
  • Abdullah Konya 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c yardımcınız olsun inşaallah
    Cevapla
  • Akyüz 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun başkanım, Rabbim tüm hainlerin şerlerinden sizi ve ibadet.aşkıyla çalışan idarecilerimiz ise muhafaza eylesin.dualarımız daima sizin için.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bin kere maşallah
    Cevapla
  • Sivaslı 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkanım rabbim sizlere sağlık sıhhat afiyet ve hayırlı uzun ömürler versin yapacağın her işte hak teala yardım etsin. Bu ümmetin duası hep sizinle başkanım saygı ve hürmet ile
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası