Buzlar şehrine döndü! -25 dereceyi gördü

Ardahan’da kar yağışının ara vermesiyle birlikte soğuk hava etkili olmaya başladı. Soğukların her geçen gün şiddetini artırdığı Ardahan'ın Göle ilçesinde, termometreler gece sıfırın altında 25 dereceyi gösterirken, kentte nehir ve göller dondu, buz sarkıtları oluştu.

GİRİŞ 01.01.2021 12:13 GÜNCELLEME 01.01.2021 13:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kentte etkili olan soğuk hava yaşamı olumsuz etkiliyor. Göle ilçesinde dün gece hava sıcaklığı, sıfırın altında 25, kent merkezinde ise sıfırın altında 20 derece olarak ölçüldü. Soğuk hava nedeniyle donan araçlar çalıştırılamadı, ağaçlar kırağıyla kaplandı. Nehir ve göllerin donduğu kentte, çatılarda ise buz sarkıtları oluştu. Sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle, kısıtlamadan muaf tutulanların dışında kimsenin olmadığı kentte, caddeler boş kaldı. Kısıtlamadan muaf olanlar ise soğuk havada atkı ve bere takarak, işe gitmeye çalıştı.

 

 

 

YORUMLAR 3
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    değerini bilin ve şükredin. istanbul da gram su yok. hayatımda böyle sıcak temmuz gibi 31 aralık günü görmedim.
    Cevapla
  • Göle - Keşer'li 3 yıl önce Şikayet Et
    Köyümün önü Göle Ovası, arkası dağ orman. Gerçekten çok soğuk, ağzımızdan çıkan nefes havada donuyor. Taş, toprak, ağaç, su hatta zaman bile şu an donmuş vaziyette Ama olsun yeşil Göle'me beyaz gelinliği çok yakışmış. Göle'min yazı ayrı güzel kışı ayrı güzel.
    Cevapla
  • Göle'li 3 yıl önce Şikayet Et
    Bura Göle, burda böle :)) Allah yardımcıları olsun. Her yıl aynı şey yaşanıyor. Bu da Göle coğrafyasının kaderi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'