Eşi tarafından tehdit edilen kadını Vali kurtardı

Ordu’nun Mesudiye ilçesinde yaşayan 32 yaşındaki 2 çocuk annesi G.D. isimli bir kadın sosyal medya aracılığıyla Ordu Valisi Tuncay Sonel'e ulaşarak boşanma aşamasında olduğu eşinden ölüm tehditleri aldığını söyledi. Vali Sonel çaresiz kadının yardım çığlığına sessiz kalmadı, tehditler savurduğu iddia edilen eş ile ilgili olarak "Gözaltına alınmış, adli işlemler başlatılmıştır" yanıtını verdi.

Eşi tarafından tehdit edilen kadını Vali kurtardı
Eşi tarafından tehdit edilen kadını Vali kurtardı
GİRİŞ 04.01.2021 18:55 GÜNCELLEME 04.01.2021 18:56
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ordu'nun Mesudiye ilçesinde yaşayan 32 yaşındaki 2 çocuk annesi G.D. iddialara göre yaklaşık 1 ay önce 'boşanmak' istediğini söyleyen eşi A.E.D. tarafından terk edildi. Bunun üzerine genç kadın çocuklarını ve eşyalarını alarak ailesinin yanına döndü. Bu sırada genç kadın avukatı aracılığıyla da boşanma davası açtı.

"Koruma kararı çıktı ama yine geldi”

Terk ettiği eşinin kendisi hakkında boşanma davası açtığını öğrenen A.E.D. iddialara göre birkaç gün sonra eşinin cep telefonuna mesaj atarak boşanmaktan vazgeçtiğini söyledi, ancak eşinden olumsuz yanıt aldı.

A.E.D.'ye kararının kesin olduğunu söylemesinin ardından tehdit mesajları almaya başladığını söyleyen G.D. sosyal medya aracılığıyla Ordu Valisi Tuncay Sonel'e ulaşarak, "Daha önce defalarca boşanmak istedim, fakat aileme zarar verebilir düşüncesiyle vazgeçmiştim. Ailemin desteği, arkalarımda durmaları ile boşanmaya kesin karar verdiğimi söyledim. Bunun üzerine tehdit mesajlarına başladı. Avukatla görüşüp koruma kararı çıkarttık. Bir süre sonra evimizin önüne geldi ve babamla arbede yaşadılar. Jandarma tarafından hastaneye götürüldüğünde 182 promil alkollü olduğu görüldü. Gerek telefonumdan gerek Facebook hesabından küfürlerine ve tehditlerine devam etti. Bir sürü mesaj ve ekran görüntüsü mevcut elimde. Suç duyurusunda bulunduk, ama hala dışarıda. Lütfen devlet büyüklerinden yardım istiyorum" mesajını gönderdi.

"Kanınla boğularak öleceksin”

Eşinin çocuklarını da alıp ailesinin yanına gitmesi ve boşanma davası açmasına çok öfkelenen A.E.D. iddialara göre bu kez eşine telefon ve sosyal medya aracılığıyla "Genzine kan tadı gelince yalvaracan. Kanınla boğularak öleceksin" gibi çok sayıda tehdit mesajları göndermeye başladı. 2 çocuk annesi G.D. bu mesajları da Vali Sonel'e gönderdi.

Vali Sonel’in talimatının ardından A.E.D, Sivas’ta bir otelde gözaltına alınarak Ordu’ya getirildi.

 

 

YORUMLAR 8
  • Müslüman Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede Hakemler ne ise yarar?
    Cevapla
  • murtaza 3 yıl önce Şikayet Et
    eğer bir adam kadını ölümle tehdit ediyorsa,cezası direk 20 olmalı çünkü tehdit edenlerin bir çoğu gerçekten ,kadınları öldürüyor, bu istatistiklerle sabit, altı ay içeride yatıyor,çıkıp katliam yapıyor, yasalar ciddi şekilde değişmesi gerek bunun şakası yok
    Cevapla
  • Envers 3 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef Hakim o kocayı ne yapar ne eder salmanın bi yolunu bulacak ve o bacımızı maalesef ya öldürecek yada yataha mahkum edicek. Kadın şikayette bulunuyor hemde elinde kanıtlarla ama genede caniler taki maktülü öldürünce tutuklanıyor.
    Cevapla
  • Zümrüt 3 yıl önce Şikayet Et
    Vali bey ne zamana kadar nasıl koruyacaksınız eninde sonunda hapisten çıkacak
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle olaylarda kimlik değişmeli devlet bu tarz olaylarda sehir degisdirip kişi devlet kurumunda ise yerleştirmeli
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben neden kimlik değiştireyim baktin adam zorluyor keseceksin kafasını devlet olacak canını alacaksın bu kadar basit insan bu it yüzünden neden şehir değişsin hayatı değişsin sürekli kaçsın en güzel çözüm devlet öldürse sıkıntıda yok dinen
    Cevapla
  • Hadi oradan 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin dedigin ajanlara olur, Bu kadin hicmi anasini babasini akrabalarini ziyaret etmesin, cocuklar akraba ilişkisi yasamasinmi ,sadexe babalar piskopat diye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...