Ezber bozan araştırma! Koronavirüsün yeni bir belirtisi daha ortaya çıktı

İngiltere'de yapılan bir araştırma, kalp atış hızındaki artışın yeni tip koronavirüsün belirtilerinden biri olabileceğini ortaya koydu.

Ezber bozan araştırma! Koronavirüsün yeni bir belirtisi daha ortaya çıktı
Ezber bozan araştırma! Koronavirüsün yeni bir belirtisi daha ortaya çıktı
GİRİŞ 05.01.2021 22:46 GÜNCELLEME 05.01.2021 22:54
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Express gazetesinin COVID Symptom Study'nin verilerine dayandırdığı haberine göre, dünyanın farklı bölgelerinden 4 milyondan fazla kişinin verileri mobil uygulama yardımıyla analiz edildi.Araştırmanın sonuçları, Kovid-19'un düzensiz veya yüksek hızlı kalp atışına neden olabileceğini gösterdi. Doktorlar, nabzı ölçerken hatalardan kaçınmak için ölçümün kişinin sakin olduğu anda yapılması, tercihen ölçümden önce kişinin 5 dakika dinlenmesi ve gevşemesi, yani stres faktörlerini veya fiziksel yükleri vücuttan atması gerektiğini vurguladı.

KORONAVİRÜS BELİRTİLERİ NELERDİR?

Yeni koronavirüs enfeksiyonu belirtileri arasında ateş, öksürük, nefes darlığı ve solunum güçlüğü bulunur. Daha ağır vakalarda enfeksiyon zatürreye, akut solunum yetmezliğine, böbrek yetmezliğine ve hatta ölüme neden olabilir.

 

 

YORUMLAR 28
  • Vartolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahuu Bırakın Ölelim Artık yeterr
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş sabırlı ol yeter İslam sıkıntı ve musibet anında sabrı tavsiye ediyor her zorluktan sonra bir kolaylık vardır müminler Allah'a güvenip ona sığınmalıdır zor günlerde geçecektir
    Cevapla
  • kayseri38 3 yıl önce Şikayet Et
    Ölümü şaka zannediyorsun sanırım..
    Cevapla
  • Ramo 3 yıl önce Şikayet Et
    4 yıldır bu hastalığı araştırıyorum. Hastanelerde ve her yerde bu hastalığı atlatan birçok insana rastladım. Malesef bu hastalık sanıldığı gibi geçmiyor. Vücutta siniyor, vücut zayıf düştüğü an tekrar beliriyor. Sanırırım kanı pıhtılaştırıyor. Ve çok hızlı damarları tıkıyor. Çevrenizde Yaşlılar damar tıkanıklığından ani ölüyorsa şüphelenin, gençlerde anksiyete çıkıyorsa şüphelenin. Başetme yolları var. Bizzat hayvanlara bulaştığına ve hayvanlardan insanlara bulaştığına şahit oldum. Hayvanlarda hasta oluyor. Tabi her zaman farklı etkilerde olabiliyor. Bence çevremizde mutasyonlu onlarca corono var. Kimisi daha ölümcül kimisi de değil.
    Cevapla
  • Kamuran 3 yıl önce Şikayet Et
    Çılgın şey seni kafayı yedirmişler sana
    Cevapla
  • kayseri38 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlar zaten bilinen şeyler..
    Cevapla
  • Kartal 16 3 yıl önce Şikayet Et
    Kafayi yemis bunlar iyice...
    Cevapla
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Milattan önce milattan sonra covitten önce covitten sonra
    Cevapla
  • İbo 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben covidle ilgili media yolu ile dünyada algı yapıldığına inanıyorum. Buna çok harcama yaptıkları kesin.sizden ricamız , bu haberleri veemeyin artık. Asabımız bozuldu. Covidten çok bu haberler bizi hergün biraz biraz çökertiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bölgeden son dakika haberi geldi! İsrail boşaltmaya başladı...
Gazze’nin merkezinde İsrail askerine keskin nişancı pususu