Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylarla ilgili yeni operasyon: Gözaltılar var

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri atanan yeni rektörü protesto etmek için eylemlerine devam ederken, '2911 sayılı Kanun'a muhalefet' ve 'görevli memura mukavemet' suçlarını işledikleri tespit edilen şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon yapıldı. Çok sayıda kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 06.01.2021 07:32 GÜNCELLEME 06.01.2021 09:42
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Boğaziçi Üniversitesi'ne Prof. Dr. Melih Bulu'nun atanması ile başlayan protestolar devam ederken, protestolar sırasında "2911 sayılı Kanun'a muhalefet" ve "görevli memura mukavemet" suçlarını işledikleri tespit edilen kişilere yönelik operasyon yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince Özel Harekat polislerinin desteğiyle sabah erken saatlerde önceden belirlenen 6 adrese eş zamanlı yapılan operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

 

Şişli ve Maltepe'de belirlenen adreslere operasyon düzenleyen polis ekipleri, Şişli'de bir kişiyi gözaltına aldı. Maltepe'de aranan kişi adresinde bulunamadı.

İKİ İLÇEDE GÖSTERİ VE YÜRÜYÜŞ YASAĞI KARARI

Boğaziçi Üniversitesi kampüsü önünde toplanma çağrılarına karşılık İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Beşiktaş ve Sarıyer ilçelerinde her türlü gösteri ve yürüyüşün yasaklandığını açıkladı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 85
  • zafer42 3 yıl önce Şikayet Et
    Hepsinide Enseleyin,kaftanida enseleyin,iplikgibi cözülür
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Gözaltına alınanlar için önceden hukuk kuralları ile ilgili ders verenler tam bir organizasyon sergiliyor
    Cevapla
  • Müsre 3 yıl önce Şikayet Et
    Abi bunlar örenci değil hayin terörist asın gitsin
    Cevapla
  • Sanli urfali 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah kimseyi cahil etmesin. Yoksa kopekle oynar gibi. Insanlarla oynarlar. Türkiyede rus davari cok eee cobanda istedigi gibi oynatiyor. Ogrenci kardeslerime soyluyorum. Derslerinize. Bakin mezun olun is hayatina atilin. Ailenize yardinci olun.
    Cevapla
  • şahin 3 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizde bir sürü deli raporlu adam var bunları yönlendiren gizli ajanları mesela tenha yerde gebertseler savcılıkda dosyayı çabuk kapatırdı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak