İstanbul'da 'ceviz kırma' kavgası: 1 ölü

İstanbul Sultangazi'de ceviz kırarken çıkan gürültü nedeniyle komşular arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Komşular arasında çıkan tartışmaya diğer aile fertleri de katılınca ortalık karıştı. Çıkan kavgada iddiaya göre Mustafa Turan, gürültü yaptığı için uyardığı komşusu Velit Bakır'ı kavga sırasında silahla göğsünden vurdu. Bakır, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul'da 'ceviz kırma' kavgası: 1 ölü
İstanbul'da 'ceviz kırma' kavgası: 1 ölü
GİRİŞ 07.01.2021 12:28 GÜNCELLEME 07.01.2021 12:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde ceviz kırarken çıkan gürültü nedeniyle iki aile arasında başlayan kavgada, Velit Bakır (41) silahla kalbinden vuruldu. Hastaneye kaldırılan Bakır, hayatını kaybetti.

Akılalmaz cinayet, dün akşam saat 21.00 sıralarında 50. Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Velit Bakır evinde ceviz kırarken çıkan sesten rahatsız olan alt komşusu Mustafa Turan, yukarı çıkarak komşusunu uyardı. Mustafa Turan ile Velit Bakır arasında gürültü nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü.

KOMŞUSUNU KALBİNDEN VURDU

Kavgaya diğer iki aile üyeleri de dahil oldu. Kavga sırasında Mustafa Turan yanında bulunan silahla Velit Bakır'a iki el ateş etti. Kurşunlardan biri Bakır'ın kalbine isabet etti. Bakır, kanlar içerisinde yere yığıldı. Bakır'ın ailesi sinir krizi geçirirken, haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

LİNÇTEN POLİS KURTARDI

Turan, Bakır'ın yakınları tarafından feci şekilde darp edildi, linç edilmek istendi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, linç edilmek istenen Turan'ı kalabalığın arasından alarak silahla birlikte gözaltına aldı.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Velit Bakır, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Bilo 3 yıl önce Şikayet Et
    20 yol evvel senaryo nasıl olurdu: Üst katta oturan ceviz kırıyordu altta katta oturan eline aldığı ile hızlıca üst kata çıktı ve kapıyı çaldı. Kapı açıldı: - komşu komşu o kadar güzel ceviz kırıyordun ki canım çekti,deyip Elinde tuttuğu tabağı ceviz kıran komşusuna uzattı ve biraz ceviz istedi. Üst komşu: - hakkını helal et aslında ben düşünceli davranıp bir tabakta sana getirmeliydim, der.
    Cevapla
  • rıza 3 yıl önce Şikayet Et
    insanları rahatsız etmiyeceksin edersen böyle canından olursun
    Cevapla
  • Atma ziya 3 yıl önce Şikayet Et
    Yani sizden biri yaparsa öldürelim ?
    Cevapla
  • Kızıldereli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanlara Allah akıl fikir versin yazık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...