Camide matematik dersi

Hem matematik hem de ilahiyat fakültesini bitiren imam Ahmet Çelik çocuklara namaz sonrası matematik dersi veriyor. Farklı derslerde de öğrencilere yardım ettiğini söyleyen imam, "Dini ve fenni ilimlerin beraber olması çok önemli' diyor.

Camide matematik dersi
Camide matematik dersi
GİRİŞ 09.01.2021 09:53 GÜNCELLEME 09.01.2021 09:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bingöl'ün Genç İlçesi’nde, 3 üniversite mezunu olan imam Ahmet Çelik (28), namaz sonrası çocuklara matematik dersi veriyor. 2011’de Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nü kazandıktan sonra Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Ön Lisans Bölümü'nde de eğitim almaya başlayan Çelik, Erzurum Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Lisans Tamamlama Programı'nı da bitirdi.

KURAN-I KERİM EĞİTİMİ DE VERİYOR

Ahmet Çelik, 3 yıl önce Genç ilçesi Servi beldesi Tarlabaşı köyüne cami imamı olarak atandı. Namaz sonrası kalan vakitlerinde gençlere camide Kur'an-ı Kerim öğreten Çelik sonrasında da matematik dersi veriyor. Öğrencilere takıldıkları başka derslerde de yardımcı olduğunu söyleyen Çelik, “Amacım çocukların hem manevi hem de okul gelişimlerine katkı sağlamak” dedi.

Öğrenciler ve köy halkı ile daha iyi iletişim kurabilmek için Zazaca öğrenen Ahmet Çelik, "Hem dil öğrenmiş oldum, hem de onların halini anlayarak onlarla muhabbet edebiliyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • Vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah im böyle Hocalari cogaltsin insaallah. Öbür Hocalar a örnek bir davranis.Allahrazi olsun bu hocadan.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek