Bakan Dönmez'in katılımıyla, Belediyelerde Yenilenebilir ve Akıllı Enerji Uygulamaları programı

11-14 Ocak haftası Enerji Verimliliği Haftası nedeniyle, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin ile video konferans üzerinden görüşme gerçekleştirecek. Enerji Verimliliği Haftası münasebeti dolayısıyla belediyelerde yenilenebilir ve akıllı enerji uygulamaları konuşulacak.

Bakan Dönmez'in katılımıyla, Belediyelerde Yenilenebilir ve Akıllı Enerji Uygulamaları programı
Bakan Dönmez'in katılımıyla, Belediyelerde Yenilenebilir ve Akıllı Enerji Uygulamaları programı
GİRİŞ 12.01.2021 21:24 GÜNCELLEME 12.01.2021 21:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Belediyelerimizin elektrik tedarik anlaşmaları dâhil, enerji maliyetlerini yönetebilmesi noktasında bilgilendirilmesi ve bundan sonraki yol haritasının belirlenmesi amacıyla “Belediyelerde Yenilenebilir ve Akıllı Enerji Uygulamaları Toplantısı” 13 Ocak 2021 tarihinde saat 10.00’da, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih DÖNMEZ’in katılımı ile çevrim içi olarak düzenlenecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin ile video konferans üzerinden görüşme gerçekleştireceği toplantıda, "Belediyelerde Yenilenebilir ve Akıllı Enerji Uygulamaları" konusu konuşulacak.

YORUMLAR 4
  • Ahmed 3 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi yalan hikaye saçmalık. en az 70 yıldır kullanılan ve geçerliliğini koruyan yüksek verimli yenilenebilir enerji üretim tesisleri Türkiye'de neden yok.
    Cevapla
  • mühendis 3 yıl önce Şikayet Et
    nükleer ve kömürden elektrik enerjisi tabii son tercihler olmakla ırmak çay hatta mümkünse derelerimizi dahi değerlendirelim akarsularımızın sayısını artıramayacağımıza göre temiz enerji için rüzgar enerji santrallerimiz ile güneş enerjisi yaygınlaştırılsa tüm kapasiteyi zorlarsak daha iyi olur diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • mühendis 3 yıl önce Şikayet Et
    doğalgazı ithal edip milyarlarca dolar veriyoruz halbuki binalara mantolama ve çift camlı pvc pencere yaparak ısı kaybını yaklaşık yarıya düşeceği ve dövizlerin cebimize kalacağı buna kamu kurumlarının da öncülük yapması beklendiği halde bir türlü yapamadık paralar boşa gidiyor lütfen bu işe ağırlık verilsin.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendi evi için solar enerji yaptırmak isteyenlere prosedürü hafifletip kredi ile desteklense. Damla'ya Damla'ya göl olur misali koca koca Yen'i evlerin kamu binalarının vb. çatılarına hala kremit döşenmesi yerine paneller olsa olmazmı tasarrufun yanında üretim de olsa daha hayırlıdır bence
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor