AK Parti'den Saadet Partisi'ne çağrı: Erbakan Hoca'ya haksızlıktır...

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, katıldığı bir televizyon programında Saadet Partisi'nin Canan Kaftancıoğlu'nun yanında olmaması gerektiğini söyleyerek, 'Bu Milli Görüş'e haksızlık, Erbakan Hoca'ya haksızlıktır' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 17.01.2021 00:30 GÜNCELLEME 17.01.2021 00:30
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Habertürk'te katıldığı programda, Başkan Erdoğan'ın Oğuzhan Asiltürk ile görüşmesini değerlendirdi. Turan, Saadet Partisi'ne de önemli çağrıda bulundu.

'ERBAKAN HOCA'YA HAKSIZLIK...'

Saadet Partisi'nin ilişkilerini gözden geçirmesi gerektiğini belirten Bülent Turan, "Saadet Partisi'nin olduğu yer Canan Kaftancıoğlu'nun olduğu yer olamaz, olmamalıdır. Bu Milli Görüş'e haksızlık, Erbakan Hoca'ya haksızlıktır. Bu yüzden, görüşmeleri kıymeti buluyorum. Sonucu nereye evrilirse evrilsin. Yoksa yüzde 1 aldık almadık önemli değil. Bu ülkenin büyümesini, ülkenin her yerde güçlenmesini isteyen kim varsa, bence yeniden aynaya bakıp ilişkilerini gözden geçirmeli." ifadelerini kullandı.

 


TURAN'DAN İSTANBUL VE ANKARA AÇIKLAMASI: SEÇİMİ KAZANIRIZ

İstanbul seçimlerine de değinen Turan, 'Bizde umutsuzluk olmaz, dersimizi alır devam ederiz. İstanbul ve Ankara yol kazasıydı, geri alacağız. Bazı hatalarla kaybettik ama seçim olsa kazanırız'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 43
  • Mustafa çınar 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar rahmetli Erbakan hocanın tırnağı olamaz.
    Cevapla
  • Manisalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne işi varmış varsın gitsin yoluna.onlarında düşüncelerini böylece öğrenmiş olduk.az laf söylemediler zamanında..
    Cevapla
  • vatansever kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    bu meral hanim ve karamolla bey chp den ne umuyor acaba. iyi partili sağcılar hic mi demiyor chp nin ekmegine yag surduk diye.
    Cevapla
  • Muhammed Tığlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Sıze Asiltürk'ün Milligörüş Lideri olduğunu kim söyledi Milligörüsün tek bir lideri var oda Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocam' dır. Milligörüş' ün tek temsilciside Yeniden Refah Partisi ve G. Başkanı Dr. Fatih Erbakan' dır.
    Cevapla
  • Hamdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Muhafazakarlar özüne dönmeli Cumhur İttifakına katılmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı