Metropollerde kullanacaklardı! Hepsi ele geçirildi

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, polisin düzenlediği operasyonda, terör örgütü PKK/KCK mensuplarının metropol kentlerdeki eylemlerinde kullanmak üzere, iş birlikçileri tarafından nakledilmesinin planlandığı, araziye gömülü 10 kilo patlayıcı ile 10 havan topu ve malzemeleri ele geçirildi.

Metropollerde kullanacaklardı! Hepsi ele geçirildi
Metropollerde kullanacaklardı! Hepsi ele geçirildi
GİRİŞ 17.01.2021 14:07 GÜNCELLEME 17.01.2021 14:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri ve ilgili birimlerin koordineli olarak PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifresine yönelik yürüttüğü çalışmalarda, Suriye'de faaliyet yürüten PKK/KCK-YPG/PYD mensuplarınca Kızıltepe ilçesinde yüklü miktarda patlayıcı madde gizlendiği ve söz konusu malzemelerin metropollerde gerçekleştirilecek eylemlerde kullanmak üzere, iş birlikçileri tarafından kısa süre içinde nakledilmesinin planlandığı bilgisine ulaşıldı. TEM Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü görevlilerince bomba arama köpekleri ile düzenlenen operasyonda, 60’lık 10 havan topu, havan rampası, 9 kilo metal bilye ile güçlendirilmiş 10 kilo patlayıcı, 2 anahtar sistemi ve 2 pil ele geçirildi. 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Toprak 3 yıl önce Şikayet Et
    Silahlar bombalar"taze" görünüyor.Yeni getirilmiş olmalı.Şah damarlarını kestik ama birileri hala yardım ve yataklık ediyor bunlara.
    Cevapla
  • kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    3-5 kertenkele kaldı kuyrukları koptu kopacak. Onlarda iha'ların korkusundan mağaralarda korkudan ölercek!!!
    Cevapla
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Sınırlardan geçemediklerine göre, şehir içinde veya köylerde kamufle edilmiş şekilde yaşıyorlar! Gündüz kebab çiğ köfte, gece terörizm
    Cevapla
  • ali.k 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlari yakaladiginizda lutfen ama lutfen gebertin nolur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası